Biljana Obradović u suzama: Draga moja Boko, valjda će neko reći da ovo nije istina

Biljana Obradović u suzama: Draga moja Boko, valjda će neko reći da ovo nije istina

Autor: | 20/04/2024

0

Prvobitni šok, posle vesti da je preminula Bojana Janković, zamenile su reči neverice kojima se poznanici i prijatelji opraštaju od lepe voditeljke.

Bojana je dugi niz godina radila na Pink televiziji, gde je vodila kultnu emisiju „City”.

Pročitajte: Preminula Bojana Janković - Beživotno telo voditeljke pronađeno u stanu u Beogradu

Stoga ne čudi što su se među prvima oglasile njene kolege sa „ružičaste” televizije, uz koje je profesionalno stasavala.

„Draga moja Boko, valjda će neko reći da ovo nije istina”, napisala je Biljana Obradović na Instagramu, povodom vesti da je preminula Bojana Janković.

Instagram Screenshot

 

Malo je poznato da su Biljanu Obradović i Bojanu Janković vezivale spone čvršće od kolegijalnosti i prijateljstva. Tačnije – kumstvo.

- Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na Fakultetu političkih nauka. Kasnije sam Ivanu venčala, kada se udala za Edina Škorića. Družile smo se, vodile zajedno „City” – ispričala je Biljana, vidno potresena.

 

 

Kako je navela, Bojanu će pamtiti kao pozitivnu osobu, uvek spremnu da pomogne.

- Čula sam da je teško podnela ono što joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji osećam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici.

Pročitajte: Bojana Janković bila je udata za popularnog muzičara - Moj bivši muž i najveći oslonac u životu...

Bojana je, da podsetimo, preminula u 47. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u porodičnom stanu na Novom Beogradu.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram /Antonio Ahel ATA Images