Plesna kraljevska porodica stigla je u Beograd i zvanično predstavila Essence call me Queen maskaru

Plesna kraljevska porodica stigla je u Beograd i zvanično predstavila Essence call me Queen maskaru

Autor: | 14/04/2024

0

Povodom dolaska nove, revolucionarne kraljice u svetu maskara, Essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, čuveni brend Essence organizovao je u našoj prestonici događaj za pamćenje. 

Flash Mob Dance manifestacija okupila je vodeća plesna i influenserska imena regiona, a kostimi prinčeva i princeza uneli su dodatnu magiju u ovu "makeup" priču.

Promo

 

Paula Tonković i Marko Cuccurin, sa tridesetak talentovanih igrača, napravili su pravi spektakl. Oni su, nenajavljeno, zaplesali na platou ispred "Galerije", demonstrirajući snagu i kraljevsku moć nove Essence maskare. 

Timu koji je doputovao u Srbiju pridružile su se Lea Stanković, Jana Dačović i Amina Efendić

Promo

 

Uzbuđenju nije bilo kraja ni u nastavku programa jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom Call Me Queen, kako bi savršen kraljevski izgled postigli i kod kuće!

Nema sumnje da Essence iznova uspeva da nas iznenadi kreativnim aktivacijama, kao i trendovskim proizvodima.

Promo

 

Essence Call me Queen maskara više je od proizvoda za šminkanje - to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost skrivena u svakoj ženi.

Essence nije samo popularan, već i stvara trendove u industriji lepote, a prisustvo na TikToku dodatno povećava njegovu popularnost.

Promo

 

Spremi se da zauzmeš svoje mesto na tronu, uz Essence proizvode. Essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta.

Plesna Essence porodica nastavila je dalje svoj put. Posetili su Zagreb i Sarajevo, a sledeća, ujedno i poslednja, stanica biće Ljubljana. 

Essence royal family rules! 

Promo

 

Neka tvoj pogled priča priču - priču o kraljici koja zna šta želi i kako da to postigne.

#makebeautyfun #essencecosmetics #QueenGoals #CallMeQueen

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još