Posle Mihine smrti, Arijana pokazala pravo lice: Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Posle Mihine smrti, Arijana pokazala pravo lice: Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Autor: | 04/01/2023

0

Arijana Mihajlović objavom dirnula mnoge

Prošlo je više od dve nedelje od kako nas je 16. decembra napustio legendarni Siniša Mihajlović u 54. godini, nakon mukotrpne borbe sa leukemijom, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Virdžiniju i Viktoriju i sinove Marka, Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Pročitajte: Prva radost u porodici Mihajlović - Obriši suze i nemoj plakati ako me voliš...

Instagram

 

Gotovo da ne prođe dan, a da se njegova deca i supruga ne prisete fudbalskog asa deleći fotografije i njihove porodične uspomene na društvenim mrežama. Ipak, među objavama supruge Arijane juče se našla i jedna iz Srbije koja je duboko dirnula mnoge.

Ona je objavila video snimak na kome umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema samom umetniku, ali i ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Mihajloviću.

Pročitajte: Svi na okupu, a njega nema - Porodica Siniše Mihajlovića u žalosti dočekala Božić, Arijana i deca napustili Rim FOTO

Instagram

 

 Podsetimo, Arijana je prošle godine zajedno sa Mihajlovićem čestitala Božić svima, a jednom prilikom izjavila je da joj se više dopadaju Srbi nego Italijani.

 „Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina“, rekla je tada ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti