Mlađi sin Majkla Džeksona, koji se godinama krio od sveta, na sudu sa babom

Mlađi sin Majkla Džeksona, koji se godinama krio od sveta, na sudu sa babom

Autor: | 25/03/2024

0

Sin Majkla Džeksona na sudu sa babom

Imao je sedam godina kada je ostao bez oca, niko ne zna ko mu je biološka majka, od njega dugo nije bilo ni traga, ni glasa, a sada je dospeo u žižu interesovanja jer je iskopao ratne sekire sa – sopstvenom babom.

Kevin Winter/Getty Images

 

Mlađi sin Majkla Džeksona zove se Princ Majkl II, ali svi su ga oduvek znali po neobičnom nadimku - Blanket.

Kada je odrastao, a u februaru je napunio 22 godine, shvatio je da mu “blanket”, što u prevodu glasi “ćebence”, baš i ne pristaje, pa je odlučio da se ubuduće predstavlja kao Bigi.

Pročitajte: Godinama smo čekali da ih vidimo - Deca Majkla Džeksona konačno zajedno u javnosti

U svakom slučaju, on najviše liči na pokojnog kralja popa, koji ga je prvi put pokazao svetu na prilično bizaran način. Još se sećamo kako ga je kao bebu umalo ispustio sa terase hotela u Berlinu.

Olaf Selchow/Getty Images

 

Otkako je Majkl preminuo, njegovom najmlađem detetu nije bilo lako ući u trag. Princa i lepu Paris ponekad viđamo, ali Bigi nikako da se ukaže. Ne voli da bude u centru pažnje. Štaviše, kad vidi paparace, beži koliko ga noge nose.

Najmlađi Džekson uspešno se bavi sedmom umetnošću. Za kratak film “Rochelles”, za koji je radio scenario i režiju, nedavno je dobio nekoliko nagrada na Festivalu u Santa Moniki. Uz to je i vatreni zagovornik zaštite životne sredine.

Živi u Kalabasasu u Kaliforniji, u kući vrednoj tri miliona dolara, koju je kupio za svoj 18. rođendan.

Profimedia

 

Kada su izgubili oca, brigu o Princu, Paris i Bigiju preuzela je baka Ketrin. Pazili su ih i čuvali i ostali članovi velike porodice Džekson. Prema Majklovom testamentu, svake godine deca dobijaju po osam miliona dolara od njegovog bogatstva, procenjenog na neverovatne 2,4 milijarde dolara.

Kako su Bigi i njegova baka stigli do sudnice? Prema navodima portala TMZ, on pokušava da sudskim putem spreči Ketrin da i dalje koristi Majklovu imovinu za finansiranje pravne bitke koju vodi sa izvršiocima Džonom Brankom i Džonom Maklejnom.

Problem je iskrsao zbog kataloga slavnog muzičara, koji su dvojica njegovih bliskih saradnika želela da prodaju kompaniji “Soni” za šeststo miliona dolara.

Kevin Mazur/Getty Images

 

Branka i Maklejn veruju da ta transakcija ide u prilog porodici i da je u interesu pre svega Džeksonove dece. Prethodno su se konsultovali sa njih troje i dobili potvrdan odgovor. Ketrin je jedina uložila prigovor jer je smatrala da treba sačekati povoljniji trenutak za prodaju.

Pročitajte: Mlađi sin Majka Džeksona konačno u javnosti - Porastao je, promenio ime i odlučio da progovori

Slučaj je dospeo do suda. Proces traje već duže vreme, ali mlađi sin Majkla Džeksona smatra da njegova baka za svoje pravne borbe više ne sme da koristi sredstva sa računa kralja popa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter, Kevin Mazur/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti