Kameron Dijaz ponovo mama, u 52. dobila sina kome je dala čudno ime

Kameron Dijaz ponovo mama, u 52. dobila sina kome je dala čudno ime

Autor: | 25/03/2024

0

Kameron Dijaz ponovo postala mama

Porodica Kameron Dijaz od pre nekoliko dana bogatija je za još jednog člana. Slavna glumica saopštila je da su ona i njen suprug Bendži Mejden ponovo postali roditelji, ovoga puta dobili su sina kome su dali neobično ime – Kardinal.

Stuart C. Wilson/Getty Images

 
 

To ime joj je “došapnula jedna ptičica”, napisala je Kameron na slici koju je postavila na Instagramu, verovatno misleći na kardinala, malu pticu pevačicu atraktivnog crvenog perja.

Pročitajte: Čekali smo godinu i po dana da je vidimo - Fotografi najzad uslikali ćerku popularne glumice

“On je divan i toliko smo srećni što je ovde! Iz bezbednosnih i privatnih razloga ne objavljujemo njegovu fotografiju, ali je mnogo sladak. Blagosloveni smo, zahvalni i šaljemo vam ljubav.”

 

I ovu trudnoću glumica je uspela da sakrije od sveta. Podsetimo, krajem 2019. ona i Bendži, inače gitarista grupe “Good Charlotte”, dobili su ćerku Rediks, kako se šuškalo uz pomoć surogat- majke.

 

Bio je to negde i logičan zaključak, jer je niko nije video sa stomakom, a i njen biološki sat već je, kako su mnogi mislili, otkucao svoje.

Profimedia

 
 

Kameron je pre desetak godina iznenadila fanove odlukom da se povuče iz sveta glume kako bi “vratila ravnotežu u svoj život”.

Govorila je da ne želi decu, a onda je upoznala budućeg supruga i promenila mišljenje. Porodični život daleko od Holivuda očigledno joj prija.

- Uživam u majčinstvu. To je najbolji deo mog života. Tako sam zahvalna i srećna, to je zaista najbolja stvar koja mi se dogodila.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Theo Wargo/Getty Images

Najnovije vesti