Prvi je da se pamti: Krstan Ražnatović slavi rođendan, dekoracija je kao iz bajke

Prvi je da se pamti: Krstan Ražnatović slavi rođendan, dekoracija je kao iz bajke

Autor: | 17/04/2024

0

Krstan Ražnatović slavi prvi rođendan i danas niko nije srećniji od ponosnih roditelja, tate Veljka, mame Bogdane, ali i starijeg brata Željka.

Iako se mlada porodica preselila u Titel, sve važne stvari dešavaju se (i obeležavaju!) u Beogradu, pa tako i ovaj poseban datum.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zabava je priređena u vili na dobro poznatoj adresi, u Ljutice Bogdana. Od dekoracije će vam sigurno pamet stati, ali - prvi je da se pamti!

Pročitajte: Prelepi dečak! Dom Veljka i Bogdane danas je najsrećnije mesto na svetu, čestitke ne prestaju

Za ambijent su se pobrinuli profesionalci, a ako je verovati fotografijama sa lica mesta, ovo slavlje u domu  Ražnatovića dugo će se pamtiti.

Instagram

 

Tu su baloni u belim, svetloplavim i zlatnim nijansama, nemoguće ih je prebrojati, zatim veliki plišani medved, buketi belog cveća na elegantno ukrašenim stolovima... Kao u bajci!

Instagram

 

Među gostima su članovi porodica Ražnatović i Rodić, kao i brojni prijatelji. Ceca će, verujemo, nešto i zapevati kada veče bude odmaklo, a njen sin je, kao što znamo, uvek spreman za veselje.

Pročitajte: Ni rođenje trećeg sina to neće promeniti - Veljkova odluka sve iznenadila, Ceca nemoćna

Među prvima je stigao Veljkov kum Vladan Babić, poznati bokser. Krstan mu je odmah seo u krilo da zajedno prelistaju slikovnicu.

Instagram

 

Plavokosi dečak sa neodoljivim loknicama ima specijalan stajling. Ipak je ovo prvi rođendan. Karirana jaknica i bela košulja svima su izmamili osmeh, a on je danas svakako u centru pažnje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti