Marija Šerifović iskrena: Verica je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem, više voli unuka nego mene

Marija Šerifović iskrena: Verica je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem, više voli unuka nego mene

Autor: | 21/04/2024

0

Marija Šerifović iskreno o majčinstvu

Marija Šerifović savršeno balansira između dve svoje najveće ljubavi, sina i muzike. Sinoć je održala sjajan koncert u Tuzli, a onda požurila natrag u Beograd, da bude kod kuće ujutru kada se Mario probudi.

Pop zvezda konačno je, kako je rekla, smogla snage i vremena da se malo druži i sa pratiocima na Instagramu, pa im je odgovarala na razna pitanja. Najviše je, naravno, bilo onih o bebi i majčinstvu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- On je toliko divan, stalno se smeje... Taman kad pomislim da mi nešto teško pada, da nešto ne mogu, Mario se samo raskezi i sve dobije smisao.

Pročitajte: Mario na moru i prizor sa plaže koji topi srca - Marija Šerifović podelila čarobne trenutke sa sinom

Otkrila je, između ostalog, da ne nalazi mnogo vremena za treniranje i da u tom smislu nije baš ponosna na sebe, da ima veliku želju da poseti Japan, ali čeka da sin malo poraste kako bi to iskustvo doživeli zajedno, da voli Kaliforniju...

Drugog dana maja Mario puni šest meseci, a mama je pomenula da je na redu krštenje i da će se to desiti uskoro.

YouTube printscreen

 

- Čekam da se svi okupe, porodica, prijatelji, kumovi. Odgajana sam u duhu pravoslavlja, a što reče moja majka, „ti njega krsti, a on posle neka vidi šta će” (smeh).

Majka Verica joj je najveća podrška i pomoć. Da li ponosna baka više voli ćerku ili unuka, interesovalo je jednog fana.

- Znate šta, jedan dan da, drugi dan ne, treći dan pita „gde je moje pile“, misleći na mene... (smeh). Ona je luda baba! Ona je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem. Neće da ide kući, opsednuta je unukom. Mislim da njega sada voli više nego mene - ispričala je Marija u svom duhovitom stilu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Otkrila je i kako se odlučila za ime dečaka. Želela je da bude nešto na slovo M, a ono koje je na kraju izabrala nije bilo prvo u igri.

- M, kao Maks. Ali, moje drugarice, seljanke, rekle su mi „neće valjda dete da ti se zove kao kuče“. Kada smo bili u bolnici, zbog administracije i svega, dan posle njegovog rođenja morala sam da saopštim ime, pa smo požurili sa donošenjem odluke.

Pročitajte: Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen - Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

- U tom trenutku neko je rekao „Mario“. Čula sam i odmah reagovala: „tako je – Mario”! Bez j, da ne bi bio MariDžo, kako bi verovatno u Americi izgovarali. Meni je ime lepo, i ja se, sine, nadam da te neće biti blam što se tako zoveš.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić