Miloš Biković na crvenom tepihu u Moskvi: Ni jaka kiša nije mogla da mu pokvari raspoloženje

Miloš Biković na crvenom tepihu u Moskvi: Ni jaka kiša nije mogla da mu pokvari raspoloženje

Autor: | 22/04/2024

0

Miloš Biković na filmskom festivalu u Moksvi

Na 46. Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi jedna od najvećih zvezda je Miloš Biković.

Popularni srpski glumac, koji poslednjih godina gradi vrlo uspešnu karijeru i u Rusiji, u trci je za jednu od nagrada sa novim ostvarenjem “Bauk”.

Profimedia

 

Film Gorana Radovanovića bavi se NATO bombardovanjem naše zemlje, a donosi priču iz vizure osmogodišnjeg dečaka koji u tom haosu pokušava da zadrži neiskvareni pogled na svet oko sebe.

Pročitajte: Dirljivi prizori iz porodičnog doma - Pogledajte kako su Miloš Biković i Ivana Malić uredili sobu za sina

Miloš Biković na filmskom festivalu u Moskvi potvrđuje da je jedna od najvećih zvezda u toj velikoj zemlji sa bogatom kinematografijom.

Zgodni glumac, koji je na crveni tepih izašao praćen jakim pljuskom, bio je sjajno raspoložen. Iako mu je kiša malo pokvarila elegantan stajling, nije skidao osmeh s lica, a videli smo i novi imidž – brkove.

Profimedia

 

- Prvi put sam bio gost moskovskog festivala 2011. godine sa filmom “Montevideo, Bog te video”. Tada smo osvojili nagradu “Simpatija publike” - istakao je Biković na Instagramu.

Pročitajte: Sin Miloša Bikovića je pravi mali maneken - Vasilijeve slike potpuno su nas istopile

- Kao da je to bio neki znak da će, u godinama koje dolaze, ta ista publika (ili možda sada već neka druga) mnogostruko da nagradi pažnjom i ljubavlju moj trud, i da ćemo razviti odnos, poseban odnos na relaciji glumac-publika. To što ovih dana predstavljam film "Bauk'' (prvi put kao producent) već samo po sebi je dobar znak i velika čast.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia