Zorana Pavić ne želi da krije: Ovo je istina o mojoj vezi sa Banetom Vidakovićem

Zorana Pavić ne želi da krije: Ovo je istina o mojoj vezi sa Banetom Vidakovićem

Autor: | 22/04/2024

0

Pevačica Zorana Pavić poznata je po odličnom glasu i vedrom raspoloženju. Uprkos tome što je često prisutna u medijima, činjenica je da o njenom emotivnom statusu javnost nikada nije znala previše detalja.

– Imam iskustvo zajedničkog života, ali moj stav po pitanju braka je taj da imam averziju prema papirima. Čini mi se da papir donese probleme, jer ne postoji papir koji može da sačuva ljubav – rekla je jednom prilikom.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Gostujući u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” Zorana je iskreno priznala da je bila zaljubljena dva puta.

– I da se ponovo rodim, ja bih ta dva čoveka ponovo volela. Samo što ne mislim da su se ponašali viteški, ne muški, šta znači muški, već viteški i ljudski. Kad smo se razišli, oni su nestali, kao fantomi.

Nije mali broj onih koji veruju da je jedan od dvojice muškaraca koje je spomenula Bane Vidaković. O odnosu koji gaji sa poznatim glumcem Zorana je govorila na Hype televiziji. 

Pročitajte: Gledali ste je na televiziji, a niste imali pojma da je baš ona Banetu Vidakoviću rodila dvoje dece

– Prvo bih naglasila da je Bane glumčina. S druge strane, večito je dete. On je jedan zaista specifičan čovek. Uvek sam bila uz njega šta god da mu se dešavalo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Priča o njihovoj emotivnoj vezi, kako kaže, proistekla je iz činjenice da su zajedno radili mjuzikl “BG bluz”. Gostovali su po Srbiji, zajedno su dolazili u emisije, i tako su krenule glasine. 

– Jednom prilikom su nas, po izlasku sa nekog snimanja, paparaci slikali u trenutku kada sam ga uhvatila pod ruku, a onda su krenuli da se ređaju tekstovi na tu temu – ispričala je Zorana Pavić.

– Moj Bane je odnos koji gajimo tako lepo nazvao. Niko ne bi lepše. Rekao je da će među nama zauvek postojati nežno prijateljstvo. Sigurna sam da će tako biti do kraja života - poručila je Zorana Pavić. 

- Bane i ja nismo bili u vezi – zaključila je.

Milan Maričić/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Matija Stanisavljević, Antonio Ahel/ATAImages