Stiže drugo dete Mariji Šerifović? Pevačica iznenadila priznanjem

Stiže drugo dete Mariji Šerifović? Pevačica iznenadila priznanjem

Autor: | 29/04/2024

0

Priznanje Marije Šerifović iznenađenje

Marija Šerifović održala je u koncert u Švedskoj, u gradu Helsinborgu, a pre izlaska na binu odgovarala je na pitanja medija.

Jedno od mnogobrojnih bilo je i da li planira drugo dete posle dolaska na svet sina Marija.

Pročitajte: Mario na moru i prizor sa plaže koji topi srca - Marija Šerifović podelila čarobne trenutke sa sinom

- U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako.

Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između Strelca i Škorpije. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo - rekla je Marija.

Ona je ovom prilikom istakla i da je njena majka Verica Šerifović bolja kao baka nego kao mama.

Priznanje Marije Šerifović iznenađenje

Podsetimo, pop zvezda nedavno je smogla snage i vremena da se malo druži i sa pratiocima na Instagramu, pa im je odgovarala na razna pitanja. Najviše je, naravno, bilo onih o bebi i majčinstvu.

- On je toliko divan, stalno se smeje... Taman kad pomislim da mi nešto teško pada, da nešto ne mogu, Mario se samo raskezi i sve dobije smisao.

Otkrila je, između ostalog, da ne nalazi mnogo vremena za treniranje i da u tom smislu nije baš ponosna na sebe, da ima veliku želju da poseti Japan, ali čeka da sin malo poraste kako bi to iskustvo doživeli zajedno, da voli Kaliforniju...

Antonio Ahel/ATAImages

 

Drugog dana maja Mario puni šest meseci, a mama je pomenula da je na redu krštenje i da će se to desiti uskoro.

- Čekam da se svi okupe, porodica, prijatelji, kumovi. Odgajana sam u duhu pravoslavlja, a što reče moja majka: „Ti njega krsti, a on posle neka vidi šta će” (smeh).

Majka Verica joj je najveća podrška i pomoć. Da li ponosna baka više voli ćerku ili unuka, interesovalo je jednog fana.

- Znate šta, jedan dan da, drugi dan ne, treći dan pita „gde je moje pile”, misleći na mene... (smeh). Ona je luda baba!

Ona je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem. Neće da ide kući, opsednuta je unukom. Mislim da njega sada voli više nego mene - ispričala je Marija u svom duhovitom stilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images