Stigao poklon iz Beograda u Valjevo, majka je jedna! Vesna Joksimović pokazala šta je dobila od sina, predivno

Stigao poklon iz Beograda u Valjevo, majka je jedna! Vesna Joksimović pokazala šta je dobila od sina, predivno

Autor: | 29/04/2024

1

Majka Željka Joksimovića danas slavi rođendan.

Dok su sinovi odavno napustili rodno mesto, Vesna Joksimović u Valjevu živi na bajkovitom imanju, gde je napravila pravi raj za unučiće.

S obzirom na to da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, imali smo prilike da vidimo i šta joj je sin poklonio za rođendan koji će proslaviti sa najmilijima.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića se javno obratila Jovani - Tužno je to, Jovana... Veruješ li u Boga?

Naime, Vesna je objavila fotografiju prelepe torte ukrašene roze ružicama od šlaga, a pored nje tu je i veliki buket raznovrsnog cveća koje Vesna obožava, dok je u buket ubačena i bela koverta sa posvetom od sina.

vesnagjoksimovic/Instagram

 

„Srećan rođendan, mama”, bila je ispisana poruka na marcipanu torte.

Nema sumnje da ju je najviše obradovao poklon koji je stigao iz Beograda, a Željko ni prošle godine nije štedeo na poklonu za majku.

Inače, ranijih godina mnogo se polemisalo o Vesninom odnosu sa Željkovom suprugom Jovanom.

Izjava koju je pre nekoliko godina dala majka Željka Joksimovića, dodatno je proširila spekulacije.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često, bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se.

Pročitajte: Vesna Joksimović sa bivšom snajom za stolom, Jovane nigde - Objavljen dokaz susreta

Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala.

Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca - rekla je tada Vesna Joksimović, prenosi „Svet“.

vesnagjoksimovic/Instagram

 

Željkova majka je tom prilikom pomenula i njegovu bivšu suprugu, te se i time zamerila Jovani:

- Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - piše „Svet”.

Narednih godina ni svekrva ni snaja nisu želele da govore o svom odnosu, međutim, pre nekoliko meseci na proslavi pevačevog pedesetog rođendana, Jovana je srdačno dočekala njegove roditelje, te se pretpostavlja da su nesuglasice ostavili iza sebe. 

Komentari (1)

Loading
Ana 20:09 29.04.2024
Odgovori

Da je sreće,yin bi došao majci na rodjendam,a ne da šalje tortu poštom.Yramota za sina.Raznim kojekakvim likovima ide na rodjendan,a majci,ne

hellomagazin.rs Instagram