Tata, treba da častiš! Sin Dragana Bjelogrlića doneo radost u dom, čestitka za čestitkom se niže FOTO

Tata, treba da častiš! Sin Dragana Bjelogrlića doneo radost u dom, čestitka za čestitkom se niže FOTO

Autor: | 30/04/2024

1

Premijera predstave „Mihael Kolhas” Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu pre nekoliko dana.

Deo ekipe predstave bio je i sin Dragana Bjelogrlića Aleksej, koji je danas učinio Bjelu najsrećnijim čovekom na svetu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumac je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa sinom Aleksejom i tom prilikom javno mu se obratio.

 "Srećan rođendan, Aleksej", bila je kratka poruka Dragana Bjelogrlića, a ispod objave nizale su se čestitka za čestitkom.

Pročitajte: Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman - Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Osim što je na tatu ozbiljan šmeker, Aleksej je i veoma cenjen kao glumac, a svoju karijeru započeo je 2010. godine pojavivši se u filmu svog oca "Montevideo, Bog te video" gde je tumačio ulogu Aleksandra Tirnanića Tirketa iz perioda detinjstva.

 

 

Aleksej se do sada pojavio u poznatim domaćim serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom" i "Južni vetar".

Pored glume Aleksejova velika ljubav je i sport, što je dokazao na Svetskom prvenstvu u fudbalu, budući da je ispratio svaku utakmicu reprezentacije Srbije. Aleksej je u Kataru bio sa svojim ocem Draganom, a na svojim leđima poneo je srpsku zastavu.

Sa svojih 19 godina Aleksej se pojavio u seriji "Senke nad Balkanom" gde se našao u intimnoj sceni sa koleginicom Sandrom Bugarski koja je u tom trenutku bila na pragu šeste decenije. 

Njegovom snalažljivošću bio je oduševljen i sam Dragan koji je jednom prilikom otkrio kako je došao na ideju da sinu da ulogu.

- Kad je Dejan Stojiljković izmislio taj lik boksera, rekao sam mu da moramo da nađemo dobrog mladog glumca, a on i Boban Jevtić su predložili da uzmem Alekseja.

Bane T. Stojanović/ATAImages

 

- Kad smo pisali tu ulogu, počeo sam da ga testiram koliko je ozbiljan u svojoj nameri da upiše glumu. Video sam da je ozbiljan i rekao sam da ću mu dati ulogu da vidim koliko može.

On se razvio dobro. Bilo mi je nezgodno što sam morao sinu da režiram. Nisam znao da li da ga gledam kao sina ili glumca. Dobro je uradio.

Video sam da može da se bavi tim poslom. Bio mi je to test i nisam znao da će onako da se završi - rekao je Dragan Bjelogrlić jednom prilikom o sinovljevoj ulozi u "Senkama nad Balkanom".

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Milenković / ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti