Neverovatne okolnosti... Posebna simbolika prati Teya Doru na Evroviziji, do sada se nije dešavalo

Neverovatne okolnosti... Posebna simbolika prati Teya Doru na Evroviziji, do sada se nije dešavalo

Autor: | 07/05/2024

1

Teya Dora večeras će nastupati na Evroviziji pod rednim brojem 2 kao predstavnica Srbije sa numerom "Ramonda".

Iako se u prethodnom periodu na društvenim mrežama spekulisalo da je našoj predstavnici pripalo "mesto smrti", budući da je svega oko 25 odsto njih koji su dosad nastupali drugi po redu u polufinalima prošli u finale, dolazi do promene.

Zvanični kanal je objavio tačnu satnicu kada će nastupati kandidati, a Teya Dora će nastupiti tačno u 21.17. Ova informacija na društvenim mrežama je izazvala haos.

Korisnici mreža nisu bili lenji i u tome su pronašli simboliku. Sabirajući brojeve došli su do zbira 11, a ovaj broj prati našu Teya Doru od samog početka.

Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

Ona je ranije nekoliko puta istakla da je mesecima pre nego što se prijavila na Pesmu za Evroviziju ovaj broj počeo da je prati. U razgovoru za Kurir ona je otkrila malo više detalja.

- Tako nekako (smeh). Poslala sam prijavu poslednjeg dana roka i kad sam pogledala da li je uspešno stigla, videla sam da jeste, i to tačno u 11.11 uveče.

Sutradan ujutru sam tek videla da je 11. novembar, inače Dan primirja u Prvom svetskom ratu, koji se slavi u celom svetu, i dan cveta ramonda, kojim se obeležava Dan primirja.

Pročitajte: Svečano otvorena Pesma Evrovizije - Teya Dora prošetala tirkiznim tepihom, svi komentarišu neobičan stajling

- Nisam uopšte ranije bila svesna tih poklapanja zato što sam bila jako opterećena završetkom pesme. Tog 11. novembra ujutru dodatno sam shvatila sve znakove pored puta i koliko se sve poklopilo.

 Čak i rečenica iz pesme. Zanimljiva simbolika, zar ne - rekla je Teya Dora ranije za Kurir.

U više navrata Teya Dora je u intervjuima naglašavala kako je od tada non-stop prate te četiri jedinice.

- Toliko često vidim broj 11 11 da sam to počela da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika - otkrila je Teya Dora za RTS Zvuk.

A onda se desilo da iz Malmea posle njihovog dužeg kolebanja saznamo i da se finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11. maja.

Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

Šta simboliše broj 11?

Numerolozi tvrde da su svi brojevi poruke od anđela iz univerzuma, te da je stalno viđenje broja 11 izuzetno dobar znak koji ukazuje na manifestaciju, priliku, ljubav srodnih duša i da simboliše otvaranje energetskog portala tako da onoga koga prati anđeoski broj 11 11 čeka dugo priželjkivana mogućnost ispunjenja velike želje.

Komentari (1)

Loading
bizon 21:24 07.05.2024
Odgovori

Upravo so je gledali,kao drugi uccesnik po redosledu,,stvarno nemate nikakv ukus za pesmu,,pesma se slusa a ne gleda oblacenje i dramaturgija,,bice poslednja ili predposlednja,,ne ide dalje

hellomagazin.rs Antonio Ahel ATA Images