Tamna strana Met Gale: Nose pelene, drogiraju se, a sve je šokiralo šta je ONA uradila u toaletu

Tamna strana Met Gale: Nose pelene, drogiraju se, a sve je šokiralo šta je ONA uradila u toaletu

Autor: | 08/05/2024

0

Met Gala, poznata po svojim spektakularnim autfitima, crvenom tepihu i skandalima iza kulisa, uvek je bila u centru pažnje zbog brojnih kontroverzi.

Ove godine, voditeljka događaja Ana Vintur ugostila je poznate ličnosti, Krisa Hemsvorta, Dženifer Lopez i Zendaju, ali prema dobro obaveštenim izvorima, iza kulisa se dešava mnogo više nego što se na prvi pogled čini, piše Stil.

Jedan poznati glumac ranije je s ponosom objavio prijateljima da je nosio pelenu za odrasle na Met Gala.

Razlog tome je veoma složen kostim koji je imao na sebi, što mu je otežavalo odlazak u toalet. Čak je priznao da je nekoliko nedelja ranije nosio pelene za vežbanje, prenosi The Sun.

Photo by Marleen Moise/Getty Images

 

Još jedna poznata zvezda imala je neprijatno iskustvo nakon uzimanja previše tableta za dijetu. Dok je šetala crvenim tepihom, imala je nezgodu sa donjim vešom. Stilisti su joj pritekli u pomoć i obezbedili zamenu.

Pre nego što je u Njujorku legalizovana rekreativna upotreba marihuane, jedan od gostiju Met Gala optužen je da je konzumirao marihuanu za stolom.

Pročitajte: Vadila je rebra, bolesno! Kim Kardašijan zaprepastila, tanji struk sigurno nikad niste videli

Jedna zvezda koja je sedela pored njega požalila se generalnom direktoru Conde Nasta da se „opija svakim minutom provedenim za stolom“. Jedan poznati glumac, poznat po ulozi superheroja, zatražio je obezbeđenje da ga otprati do toaleta kako ga obožavateljke ne bi mazile.

Jedna poznata zvezda provela je pola sata zaključana u kabini, konzumirajući drogu, dok je druga poznata glumica razgovarala sa svojim dečkom iz kabine, žaleći se da je došla samo da ugodi svom agentu.

Kada je izašla, nasmejala se komentarima prisutnih i rekla: „Hej, ovo je Njujork. Morate se zabaviti, zar ne?”

Jedan od visokih rukovodilaca Conde Nasta morao je da zamoli gosta da dođe sam, a ne sa svojom uobičajenom pratnjom od 20 ljudi, nakon što je gost burno reagovao tvrdnjom da je „Njujork njegov grad i da će raditi šta hoće”.

Jamie McCarthy / Aliah Anderson / Guliver Getty Images

 

Uprkos eleganciji i glamuru, Met Gala očigledno nije imun na skandale, nevolje i neobične zahteve poznatih ličnosti koje prisustvuju ovom događaju.

Iza glamura crvenog tepiha kriju se neobične priče i kontroverze koje često ostaju skrivene od javnosti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dia Dipasupil/Getty Images