Sin Vedrane Rudan oglasio se o bolesti svoje majke: Meni ništa nije smešno...

Sin Vedrane Rudan oglasio se o bolesti svoje majke: Meni ništa nije smešno...

Autor: | 09/05/2024

0

Sin Vedrane Rudan obratio se javnosti

Vedrana Rudan ponovo je uspela da šokira javnost. Ovog puta nije reč o nekoj sarkastičnoj izjavi u njenom stilu, već o nečem mnogo ozbiljnijem. 

Naime, popularna spisateljica pre nekoliko dana otkrila je da boluje od karcinoma. Vest je objavila na svom blogu, uz naslov “Rak i ja”. Već iz toga se može zaključiti da je objavila rat opakoj bolesti, a neki su u šali komentarisali da protiv Vedrane Rudan ni rak nema šanse.

Rino Gropuzzo

 

Juče se javnosti u Vedranino ime obratio i njen sin Slaven Hrvatin.

“Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na hiljade mejlova i poruka s dobrim željama iz čitavog sveta. Vedrana vam iskreno zahvaljuje”, napisao je Slaven na njenoj stranici na Fejsbuku i dodao kako je ona u rukama vrhunskih doktora. 

Pročitajte: Vedrana Rudan godinama je trpela nasilje u braku, a onda joj je veru u ljubav vratio osam godina mlađi Srbin

“Nije depresivna, ni žalosna, naprotiv. Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za nedelju dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njen humor znate na šta misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smešno”, zaključio je Slaven, koji je i administrator stranice.

 

 

Ispod objave nižu se komentari podrške iz celog regiona, već ih ima više od 1.700. 

Po saznanju da ima rak Vedrana je fanove obavestila da neko vreme neće pisati na svom blogu.

“Posvetiću se lečenju i napisaću knjigu o tome. Kad autor knjige piše o fazama svoga umiranja, to se čita kao ludo. Doduše, te knjige imaju smisla kad autor ili autorka umru, sve drugo nije napeto. Nažalost, ne mogu vam reći hoću li umreti, sigurna sam da šanse postoje”, rekla je u svom dobro poznatom maniru.

Rino Gropuzzo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Rino Gropuzzo

Pročitajte još

Najnovije vesti