Gipsy Kings ekskluzivno pred beogradski koncert komentarisali srpsku kuhinju, evo šta su rekli za rakiju

Gipsy Kings ekskluzivno pred beogradski koncert komentarisali srpsku kuhinju, evo šta su rekli za rakiju

Autor: | 10/05/2024

1

Gipsy Kings, bend koji je osvojio svet svojim zaraznim latino i flamenko ritmovima, održaće koncert na platou Geozavoda u Beogradu na vodi 19. maja, a u srpsku prestonicu stižu sa porukom koja će izazvati buru komentara među fanovima.

Totalisimo

 

Naime, frontmen benda, Andre Reyes, nije krio oduševljenje povodom predstojećeg nastupa, a u specijalnoj izjavi otkrio je da uživa u srpskim specijalitetima i posebno istakao ljubav prema – ni manje ni više do – rakiji!

- Kada smo u Srbiji, uživamo u konzumiranju tradicionalnih jela poput ćevapa i ajvara, kao i u degustaciji rakije, koja čini da se osećamo kao kod kuće – rekao je Rejes.

Pročitajte: Gipsy Kings ne mogu da sakriju uzbuđenje pred koncert u Beogradu, evo šta su rekli o Srbiji

Ova izjava je samo dodatno zagrejala atmosferu pred njihov koncert, za koji vlada nezapamćeno interesovanje i za koji se nedeljama unazad traži ulaznica više.

Totalisimo

 

Poslednji kontingent ulaznica za ovaj spektakl dostupan je putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Totalisimo

Pročitajte još