Evo u kakvom je zaista odnosu Manuela Bijelić sa ocem Tonijem: Nakon 3 meseca od razvoda roditelja ISTINA izašla na videlo

Evo u kakvom je zaista odnosu Manuela Bijelić sa ocem Tonijem: Nakon 3 meseca od razvoda roditelja ISTINA izašla na videlo

Autor: | 11/06/2024

0

Manuela Bijelić sa ocem Tonijem u ovakvim odnosima

Vest da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija, posle 24 godine, iznenadila je celu naciju, a ubrzo nakon što je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka počele su priče o odnosu Tonija sa ćerkom Manuelom i sinom Markom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Oni se nisu oglašavali po pitanju porodične situacije.

Međutim, nismo mogli a da ne primetimo da Marko na Instagram profilu ne prati oca Tonija, dok majku Draganu prati i neretko objavljuje fotografije sa njom.

Pročitajte: Sunce moje, volim te najviše na svetu - Toni i Dragana ostavili razvod iza sebe, slavlje može da počne

Mnogi su to protumačili kao znak da je Marko u ratu roditelja odabrao stranu.

S druge strane Manuela je juče, nakon tri meseca od vesti o razvodu roditelja, pokazala u kakvom je odnosu sa ocem danas.

Naime, Toni je javno čestitao ćerki rođendan, objavivši fotografiju naslednice koju je ona ubrzo podelila i na svom Instagram profilu.

tonibijelic / Instagram

 

- Srećan rođendan, tatina princezo i najveća ljubavi - napisao je Toni u opisu fotografije sa ćerkom.

Čini se da je Manuela ostala neutralna kada je u pitanju odnos njenih roditelja i da je ljubav ipak jača od svih nesuglasica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages, Instagram

Slične Vesti