Ovaj poznati pevač bio je prvi muž ćerke mezimice Bogoljuba Karića: Pričalo se da je od razvoda profitirao

Ovaj poznati pevač bio je prvi muž ćerke mezimice Bogoljuba Karića: Pričalo se da je od razvoda profitirao

Autor: | 12/06/2024

0

Prvi muž Dane Karić bio je poznati pevač

Poslednjeg dana 2016. godine Danica Karić izgovorila je sudbonosno “da” bivšem rukometašu rodom iz Vranja, Nikoli Stojilkoviću.

Nekoliko meseci kasnije dobili su sina kome su dali ime Bogoljub, po njenom ocu, a posle godinu dana pridružio im se još jedan dečak, Petar.

Ana Backhaus

 

Par živi između Beograda i Dubaija, i uživa u svojoj skladnoj porodičnoj priči. No, mnogi su zaboravili da je članica jedne od najbogatijih srpskih dinastija pre Stojilkovića već bila u braku.

Pročitajte: Dana Karić o porodičnom paklu - Suprug mi je bio na ivici smrti, zamalo smo ga izgubili

Dana je, naime, bila udata za nekad popularnog pevača Daniela Đokića. Ljubav je bila velika, čak mu je posvetila pesmu “Ti si jedini”.

Daniel je na estradnoj sceni debitovao 2001. godine i vrlo brzo osvojio publiku, naročito pripadnice lepšeg pola. Sećamo se i njegovog dueta sa Draganom Mirković, nastupa u sapunici “Jelena”…

Miloš Nadaždin

 

Brak sa Danicom trajao je pet godina, a onda se ljubavna balada završila.

Sporazumno su se razveli 2012. Šuškalo se da je povod bila njegova prevara (navodno sa tadašnjom snajom Elenom Karaman Karić), ali i da su poslovne obaveze obe strane i česta razdvojenost učinili svoje.

Miloš Nadaždin

 

Prostora za nagađanje bilo je napretek, s obzirom na činjenicu da nisu želeli da govore o krahu svoje ljubavi.

Pročitajte: Dana Karić i Nikola Stojilković - Filmski susret i ljubav zapisana u zvezdama

Prvi muž Dane Karić odavno se povukao sa muzičke scene i otišao u Nemačku, gde je, inače, rođen. U septembru puni 45 godina, i dalje izgleda sjajno, a ako je verovati objavama na Instagramu, putovanja su mu velika pasija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ana Marković

Slične Vesti