Tajna čuvana 30 godina: Ceca bila ljuta na Marinu i Futu što su OVU pesmu dali Dragani Mirković

Tajna čuvana 30 godina: Ceca bila ljuta na Marinu i Futu što su OVU pesmu dali Dragani Mirković

Autor: | 13/06/2024

0

Ceca Ražnatović bila ljuta na Marinu i Futu

Marina Tucaković iza sebe je ostavila bezbroj antologijskih stihova. Bila je najveći tekstopisac od Vardara do Triglava, i skoro da nema velike jugoslovenske muzičke zvezde s kojom nije sarađivala.

Među njenim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima bila je i Ceca Ražnatović. “Kukavica”, “Beograd”, “Idi dok si mlad” tek su neki od njenih hitova za koje je tekst napisala upravo legendarna autorka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

No, Marinin suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa, nedavno je u emisiji “Podcast: 5cast” na Telegraf televiziji otkrio da se popularna pevačica jednom prilikom i naljutila na njih.

Pročitajte: Bio mu je rođendan, ja sama na groblju, telefon zvoni... Ovako je nastala Cecina najtužnija pesma

Na pitanje koliko često je uspešni tandem dolazio u situaciju da im pevači dođu i kažu “ovom ste dali bolju pesmu nego meni” Futa je odgovorio:

- Dešavalo se bezbroj puta, više se i ne sećam. Na primer, Ceca je bila ljuta kada je čula “Pitaju me u mom kraju”, pesmu koju je snimila Dragana Mirković. Ali je čula gotov snimak.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kaže: “To je za mene”. Rekli smo: “Nije to za tebe, već je snimljeno, štampa se.” Pitala je da li može nekako da se promeni, odgovorili smo da ne može nikako. Gde da otmem ženi pesmu, to je bila jedna od udarnih...

- Pevači valjda uvek misle da je cveće u tuđem dvorištu lepše - dodao je kompozitor uz osmeh.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Eto zašto je Ceca Ražnatović bila ljuta na Marinu i Futu. Ali, ljutnja je svakako bila kratkog veka jer dobro znamo kakve je uspehe ovaj trio postigao zajedničkim snagama.

Pročitajte: Zatekla je mrtvog sina s rukom koja pada na pod... Cecina balada krije najveću bol Marine Tucaković

Pesma “Pitaju me u mom kraju” objavljena je 1992. godine i jedan je od Draganinih najvećih hitova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti