Jedna elegantna, druga ležerna: Večernje izdanje Ane Brnabić i Milice Đurđić privuklo sve poglede

Jedna elegantna, druga ležerna: Večernje izdanje Ane Brnabić i Milice Đurđić privuklo sve poglede

Autor: | 19/06/2024

0

Ana Brnabić i Milica Đurđić na koncertu Nika Kejva

U Beogradu je sinoć održan jedan od najočekivanijih muzičkih događaja godine – koncert Nika Kejva. Spektakl je privukao veliki broj poznatih ličnosti, a među njima smo primetili i predsednicu Narodne skupštine Srbije Anu Brnabić sa partnerkom Milicom Đurđić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sedele su u prvom redu, nisu se krile od fotografa i bile su odlično raspoložene. Nisu skidale osmeh s lica i sve vreme su jedna drugoj upućivale zaljubljene poglede.

Osim toga, za oko nam je zapao i stajling lepe doktorke. Zapravo, ona i Ana uskladile su izdanja, kojima je primetno dominirala nenametljiva teget boja.

Pročitajte: Kao iz francuskih magazina - Zavirite u prelepu kuću Ane Brnabić i Milice Đurđić u kojoj žive sa sinom Igorom

Partnerka Ane Brnabić odlučila se za dugu haljinu neobičnog kroja, sa belim i roze detaljima, kao i za elegantne bele cipele. Pun pogodak, ocenili su modni kritičari.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivša premijerka ostala je verna svom ležernom stilu i pantalonama. Košulja je, kao što vidimo, i dalje njen omiljeni komad garderobe, a za ovu priliku odabrala je nijansu istu kao što je bila ona na Miličinoj haljini.

Kako je koncert bio na otvorenom, umesto cipela nosila je trendi patike. Ali plave, kako bi bile u skladu sa košuljom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti