Ognjen Amidžić otkrio u kakvim je odnosima sa bivšim ženama, prvi put progovorio i o razvodu

Ognjen Amidžić otkrio u kakvim je odnosima sa bivšim ženama, prvi put progovorio i o razvodu

Autor: | 22/06/2024

0

Ognjen Amidžić otkrio u kakvim je odnosima sa bivšim ženama

Ognjen Amidžić iza sebe ima dva neuspešna braka, a sadašnji bi trebalo da bude ono što zovemo treća sreća. Popularni voditelj pre nekoliko meseci se oženio Minom Naumović, sa kojom je dobio sina Peruna.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Iako ne govori često o svom privatnom životu, sada je otvorio dušu u podkastu „Bunker“ i otkrio neke nepoznate detalje iz ljubavne biografije.

- Sećam se prve simpatije. Cele osnovne škole mi se niko nije svideo. Prvu vezu imao sam sa 17 godina i trajala je dve godine.

Pročitajte: Zavirite u stan koji je Ognjen Amidžić za novu ženu renovirao od poda do plafona

- Nisam imao mnogo veza u životu. Posle toga sam imao vezu od osam godina. Onda sam imao vezu koja je bila prvi brak, onda veza, pa brak drugi, a sad veza, pa brak treći.

Instagram

 

Iako je pomenuo ljubav koja je trajala osam godina, zanimljivo je da se i ona nije završila brakom. To je, kaže, problematika svake duge priče.

- Ako mlad uđeš u neku vezu i to se ne kruniše brakom u nekom trenutku, onda je osuđeno na propast. Jedna od milion uspe da bude za ceo život. Sve je to danak neiskustvu - objasnio je voditelj.

Mirko Tabašević

 

Institucija braka više nema snagu koju je imala nekada, dodao je. Ako nešto valja, valjaće i sa papirima i bez njih. Ognjen Amidžić otkrio je i u kakvim je odnosima sa bivšim ženama.

- Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju - rekao je misleći na Milicu Marković.

Mirko Tabašević

 

Sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom bio je deset godina u braku i imaju sina Matiju.

Pročitajte: Ognjen Amidžić upravo se treći put oženio, a da li se sećate njegove prve supruge?

- Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima - rekao je Ognjen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel