Vesna Radusinović raskrinkala dve moćne srpske dinastije: Taj brak je ugovoren!

Vesna Radusinović raskrinkala dve moćne srpske dinastije: Taj brak je ugovoren!

Autor: | 25/06/2024

0

Vesna Radusinović je svoju publiku navikla na iznenađenja, ali ovo, koje je priredila posle pet godina pauze, prava je poslastica za svakog ljubitelja pisane reči.

Stevan Pešić

 

U romanu punom strasti i obrta, sa “na žiletu” eksplicitnim scenama sek*a, koji prati neizbežna smrt, otišla je još jedan korak dalje u svom stvaralaštvu i maestralno začinila rasplet konkurentan holivudskim misterijama.

Pročitajte: Marić je bio na ivici da je izgubi - Vesna opčinila poznatog glumca, ona u belom, on na vrhuncu slave

– Moji romani su kao život. Ništa nije onako kako smo planirali, a mnogo toga što pretpostavljamo ispostavi se kao pogrešno. Ljudska priroda je toliko kompleksna da je primena stereotipa jednostavno za amatere. Kako kaže izreka: “Nema sveca bez prošlosti, niti grešnika bez budućnosti” – kaže Vesna Radusinović. I dodaje:

– Uz roman “Preživeti smrt” sigurno ćete osmeh smenjivati suzama, heroje antiherojima, gutaćete stranice tako da je jedina opasnost da ne izgori ručak, ili vi na suncu, dok mahnito želite da saznate šta se događa sa dve beogradske, situirane porodice.

Stevan Pešić

 

U međuvremenu, kako to obično biva u njenim delima, prepoznaćete i mnoge javnosti poznate karaktere obučene u nova odela, sa imenima iza čijih fasada se jasno naslućuje o kome je reč.

“Preživeti smrt” je tragikomičan omaž životu i činjenici da ga mnogi i ne žive sve do trenutka dok ne dođu u situaciju da ga mogu izgubiti. Tragedije iz ljudi izvlače ono najbolje ili najgore... Presudi nam materijal od koga smo stvoreni.

Iz naizgled benigne priče o bolesnim ambicijama dve prebogate srpske porodice u želji da udruže kapital i pomešaju gene krije se neočekivani sudar erosa i tanatosa, iz kog se rađa novi život oslobođen tajni, poroka i malograđanštine.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stevan Pešić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti