Kasnili na sopstvenu svadbu, ona u venčanici od 300 maraka... Vlade i Ana Divac slave 35 godina braka

Kasnili na sopstvenu svadbu, ona u venčanici od 300 maraka... Vlade i Ana Divac slave 35 godina braka

Autor: | 02/07/2024

0

Jedan od najdužih i najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni je onaj u kojem već tri i po decenije uživaju Vlade i Ana Divac.

Proslavljeni košarkaš i njegova supruga danas obeležavaju verovatno najvažniji dan u njihovim životima - kada su, pre 35 godina, stali pred matičara i izgovorili sudbonosno “da”. 

Boško Karanović

 
 

Tim lepim povodom na Instagramu se oglasila Ana i otkrila neke detalje koji su prethodili ceremoniji, prilično skromnoj za današnje uslove. No, takvi su bili i mladenci.

Pročitajte: Ana Divac u kupaćem kostimu - Ponosno pokazala telo u 57. godini i poslala ženama moćnu poruku

“Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se zaglavili u liftu, pa smo kasnili 15 minuta”, napisala je Ana uz fotografiju sa venčanja. 

“Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste što su morali da duže čekaju svoj red."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

“Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lejkerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u Los Anđelesu, koji sam pre toga gledala samo u filmovima.”

“Svadba nam je bila na splavu Dijalog, uz didžej muziku rokenrola osamdesetih. Igrali smo do jutra. Srećnih 35 godina ljubavi, prijateljstva i avanture.”

Boško Karanović

 
 

Vlade i Ana Divac posle venčanja 1989. godine preselili su se u Kaliforniju, gde je čuveni centar nastavio uspešnu karijeru u NBA ligi. Imaju troje dece - sinove Luku i Matiju i ćerku Petru, danas već odrasle ljude.

Pročitajte: Ana Divac prvi put o biološkim roditeljima ćerke Petre - Učila sam je da im bude zahvalna, posebno majci

Žive na relaciji između Srbije i Amerike, a uprkos brojnim aktivnostima uvek pronalaze vremena da se posvete i svojoj humanitarnoj fondaciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luštica Bay

Slične Vesti

Najnovije vesti