Veliko slavlje u domu Luke Adžića: Mala princeza Lana napunila je tri godine, zavirite na žurku!

Veliko slavlje u domu Luke Adžića: Mala princeza Lana napunila je tri godine, zavirite na žurku!

Autor: | 09/07/2024

0

Ćerka Luke Adžića slavi 3. rođendan

Ovih dana, glavna vest vezana za Luku Adžića je promena kluba. Mladi fudbaler nastavlja karijeru na drugom kraju sveta, na Tajlandu.

Posle dve godine u redovima Čukaričkog, unuk Šabana Šaulića u narednom periodu nosiće dres Bangkok Junajteda. Neverovatan transfer, komentarišu sportski portali. A iz Lukinog doma stiže još jedna lepa priča.

Instagram

 

Njegova ćerka Lana danas slavi 3. rođendan. Ponosni roditelji, Luka i njegova supruga Aleksandra, na Instagramu su otkrili kako je izgledala zabava koju su priredili maloj princezi.

Pročitajte: Stiže pojačanje u porodicu Šaulić - Još jedna beba na putu, evo i kog je pola

Devojčica neodoljivog osmeha blistala je u crvenoj haljini, a istu boju odabrala je i zgodna mama za svoj stajling.

Sve je bilo protkano crvenim tonovima, od mašnica u Laninoj kosi do ukrasnih traka na torti i slova njenog imena.

Instagram

 

Tu je bila i njena omiljena junakinja iz crtanih filmova, Hello Kitty. Krasila je vrh torte zajedno sa ružama i zlatnom svećicom u obliku broja tri.

U znaku popularnog animiranog lika bilo je i posluženje, medenjaci i ostale poslastice, a jednu Hello Kitty primetili smo i na Laninoj ruci, kao privremenu tetovažu.

Instagram

 

Ćerka Luke Adžića izgledala je kao princeza. Jedva je dočekala da ugasi svećicu. Verujemo da jedva čeka i mlađu sestru, pošto su fudbaler i njegova supruga nedavno otkrili da će uskoro ponovo postati roditelji i da će dobiti još jednu devojčicu.

Pročitajte: Aleksandra i Luka Adžić slave tri godine braka, ćerkica Lana je kao med

Album sa prelepim fotografijama oduševio je Lukine i Aleksandrine pratioce. Nizale su se čestitke, a naslov pesme koja je pratila rođendansku objavu rekao je sve - „Hvala ti za ljubav“. Izvodi je Lukina tetka, folk zvezda Ilda Šaulić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti