Atinine drugarice sve to rade, njoj ne dozvoljavam: Jelena Karleuša uvela zabranu, ćerka mora da poštuje

Atinine drugarice sve to rade, njoj ne dozvoljavam: Jelena Karleuša uvela zabranu, ćerka mora da poštuje

Autor: | 10/07/2024

0

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina i Nika, postale su velike devojke koje su svu lepotu i šarm nasledile od pevačice i fudbalera.

Nika je u septembru napunila 14 godina, a nedavno smo imali prilike da je vidimo u maturskoj haljini koja joj je stajala božanstveno.

Privatna Arhiva

 

I dok Nika sa jedne strane aktivno koristi društvene mreže i možemo slobodno reći prava je zvezda na TikToku, njena sestra Atina (15) izuzetno je povučena, a poslednji put u javnosti smo mogli da je vidimo kod mame na promociji albuma.

Pročitajte: Ćerki Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo je namenjeno drugo ime, evo zašto su je nazvali Atina

Ipak, Jelena je u jednoj emisiji otkrila i detalje iz privatnog života starije ćerke koje nismo znali.

Naime, govoreći o svojim naslednicama, Jelena se dotakla teme estetske hirurgije koju su tinejdžerke Atininih godina počele masovno da primenjuju radi ulepšavanja.

- Drugarice u Atininom odeljenju su već radile usta, noseve, nose mrežaste čarape, posećuju estetske hirurge - rekla je Jelena Karleuša i dodala da Atina nikada nije tražila da i ona to radi.

- Atina nikada ništa od toga nije tražila, niti bih joj ja dala - zaključila je Jelena, a verujemo da devojčice poštuju maminu odluku i strogo pravilo, bar za sada.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Foto: Miloš Miletić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti