Brak na velikom ispitu, Aleksandra Prijović otkrila: Filip bez nje ne može, nema rešenja, baš je problem

Brak na velikom ispitu, Aleksandra Prijović otkrila: Filip bez nje ne može, nema rešenja, baš je problem

Autor: | 02/08/2024

0

Aleksandra Prijović nikada nije krila da živi bajku od kada se udala za Filipa Živojinovića, te da gotovo ne postoji razlog da se njih dvoje posvađaju.

Ipak, kao u svakom zdravom odnosu, i kod njih dolazi do razmirica, te je najčešći sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oko jedne stvari u kući koja oboma smeta na različite načine.

Antonio Ahel / Ata Images

 

Godine 2018. popularni supružnici zakleli su se na večnu ljubav, a nekoliko meseci kasnije, s početkom 2019, na svet je stigao njihov mezimac Aleksandar.

Čim su se venčali, uselili su se u novi porodični dom koji je skrojen baš po njihovoj meri, a nalazi se nedaleko od porodične kuće Brene i Bobe Živojinovića, u prestižnom beogradskom naselju Bežanijska kosa.

I pre braka, pevačica i kompozitor živeli su zajedno u njenom devojačkom stanu, a od prvog dana zajedničkog života imaju samo jedan problem.

Pročitajte: Ni Florida ni Monako - Aleksandra i Filip sa sinom pobegli na odmor, destinacija podigla mnogo prašine

Šta mislite, šta izaziva sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića? Verovatno nikada ne biste pogodili, ali o tome je muzička zvezda progovorila u emisiji "Balkanskom ulicom".

- Od prvog dana zajedničkog života klima-uređaj nam je najveći problem - priznala je pevačica.

- Meni je uvek hladno, ja prosto ne podnosim zimu, a on stavi na 19 stepeni i to je to.

Njemu nikada dovoljno hladno, meni nikada dovoljno toplo. I, tu smo u problemu - otkrila je Aleksandra u razgovoru sa Vesnom Dedić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Ovime je trenutno najpopularnija pevačica na našim prostorima samo pokazala da ona i njen suprug žive kao sav normalan svet, te da im je svakodnevnica uobičajena i da njihovi problemi nisu drugačiji od naših.

Imate li i vi iste muke?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti