Lamin Jamal devojku ostavio samo zbog ovog snimka, ima 17 godina, ali ne oprašta VIDEO

Lamin Jamal devojku ostavio samo zbog ovog snimka, ima 17 godina, ali ne oprašta VIDEO

Autor: | 05/09/2024

0

Lamin Jamal večeras je na utakmici Srbija–Španija glavni igrač. Iako ima samo 17 godina, na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu dokazao je da može da se nosi sa duplo starijim golgeterima.

Justin Setterfield / Getty Images

 

Dečko koji obećava sa 16 godina je otišao na Evropsko prvenstvo i dan nakon 17. rođendana osvojio titulu s ulogom najboljeg mladog fudbalera na šampionatu.

Ni njegov ljubavni život nije manje turbulentan. Naime, Lamin Jamal ostavio je krajem jula devojku, inače poznatu špansku influenserku, a razlog je video ceo svet.

Sjajni španski fudbaler raskinuo je vezu s Aleks Padiljom, a to je učinio nakon što je u javnost isplivao video-snimak na kom pomenuta jutjuberka sedi u krilu drugog momka.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana - Lazar Samardžić verio prelepu Turkinju neobičnog imena

Kada je izvesni mladić koji se snimao u lajvu okrenuo telefon ka Padilji, ona se razbesnela - udarila mu kameru i počela da viče na njega. Jasno je bilo da nije želela da se vidi. To je video Jamal i odmah stavio tačku na njihovu vezu. 

Pogledajte snimak koji je bio dovoljan Laminu Jamalu da raskine vezu s jednom od najlepših Špankinja. 

Ovaj snimak bio je dovoljan Laminu Jamalu da raskine vezu s pomenutom devojkom, inače poznatom u Španiji kao mlada influenserka.

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Alex Livesey / Getty Images