Minja Miletić sa rođenom sestrom u centru Beograda, malo ko zna da je reč o ovoj poznatoj lepotici FOTO

Minja Miletić sa rođenom sestrom u centru Beograda, malo ko zna da je reč o ovoj poznatoj lepotici FOTO

Autor: | 06/09/2024

0

Minja Miletić dobro je poznato lice, ali malo ko zna da voditeljka ima rođenu sestru Aleksandru. Njih dve dosta liče, mada neki kažu da je Aleksandra čak lepša od starije sestre.

Voditeljka je u više navrata isticala da su njih dve najbolje prijateljice, odlično se slažu i uživaju u zajedničkim trenucima, a sestra Minje Miletić, iako je usko povezana s medijima, ne voli preterano javno eksponiranje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pre dve večeri zajedno su se pojavile na prestižnom crvenom tepihu povodom otvaranje Plave dvorane Sava centra, a mnogi su se okretali za plavokosom lepoticom u ljubičastoj, balskoj haljini.

Upravo to je bila sestra Minje Miletić, koja osim što je prelepa, veoma je uspešna u svom poslu, te se nalazi na čelu jedne od najvećih državnih kompanija.

Minja i Aleksandra umnogome podsećaju jedna na drugu, a nije tajna koliko su bliske. Tome u prilog govore fotografije na društvenim mrežama koje voditeljka neretko objavljuje.

„Ona. Moja sestra”, napisala je Minja u opisu samo jedne od slika koja je za kratko vreme pobrala dosta simpatija.

Pročitajte: Ćerka Minje Miletić slavi četvrti rođendan, pogledajte samo tu dugu kosu i čaroban osmeh

Sestra Minje Miletić bavi se društvenim naukama, a završila je sociološke studije na Filozofskom fakultetu.

Aleksandra je bila udata za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Novaka Martinovića, sa kojim je 2013. godine dobila ćerku Unu. Par se potom razveo, nakon petnaest zajedničkih godina.

Instagram

 

Inače, Minja je jednom prilikom otkrila da, dok je bila trudna, upravo joj je sestra najviše ugađala, a vreme koje je provodila sa sestričinom Unom bila joj je idealna priprema za ulogu majke u kojoj se kasnije ostvarila.

Sestre su blistale na crvenom tepihu i mamile poglede svih prisutnih. Iako su mnogi pomislili da je ovo idealna prilika da voditeljka predstavi izabranika kojeg godinama krije, to se nije desilo.

Ko zna, možda ga u budućnosti i upoznamo, kada ona odluči da je pravi trenutak za to.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti