Porodica Karić zavijena u crno: Smrtni slučaj pogodio najmilije

Porodica Karić zavijena u crno: Smrtni slučaj pogodio najmilije

Autor: | 13/09/2024

0

Milanka i Bogoljub Karić danas su se oprostili od Marijane, člana mnogobrojne porodice koja je rodila i podigla sa suprugom Zoranom četvoro divne dece, a povodom njenog gubitka oglasio se sam Bogoljub.

M.K./ATA Images

 

Oproštajno pismo prenosimo u celosti:

Dragi moji prijatelji,

Danas smo ostali bez jednog svetla u našim životima, bez naše Marijane, žene koja je bila više od samo supruge, majke i bake.

Marijana je bila srce naše porodice, ona koja je svakome pružala ruku, osmeh, i toplu reč. Bila je heroj našeg vremena, srpska heroina koja je živela za druge, a najmanje za sebe.

Njena ljubav i posvećenost porodici bila je beskrajna. Rodila je i podigla sa svojjm suprugom Zoranom četvoro predivne dece, uvek se trudeći da budu najbolja verzija sebe – i uspela je u tome.

Pročitajte: Omiljena članica porodice Karić boluje od teške bolesti, pogledajte šta su joj najmiliji priredili za rođendan VIDEO

Njena deca Jefimija, Ana, Vladan i Dušan su danas odrasli, divni ljudi, oženjeni i udomljeni, sa svojim porodicama, i to je sve plod njihovog truda, ljubavi i brige.

Marijana nije samo živela za svoju porodicu, već je živela za sve nas. Bila je majka svih, žena koja je svakome bila oslonac, podrška i primer.

Njen život bio je posvećen drugima, ne tražeći ništa za sebe. Bila je veliki humanitarac, osoba koja je uvek gledala da pomogne onima kojima je bilo najteže.

Bila je borac za pravdu, za istinu, i za dobrobit svih. U svetu u kojem se često zaboravljaju vrednosti poput nesebičnosti i ljubavi prema bližnjem, Marijana je bila sa svojim vecnim pratiocem Zoranom svetionik koji je pokazivao put.

Iako nas je danas napustila, njeno nasleđe živi kroz sve one kojima je dotakla život. Njena dobrota, ljubav i posvećenost ostaju večno u našim srcima.

I danas, dok se opraštamo, znamo da je njena misija bila ispunjena. Živela je život ispunjen ljubavlju i dobrotom, i sada je u miru.


Marijana, hvala ti za sve što si bila, i što si učinila za sve nas. Nedostajaćeš nam neizmerno, ali ćemo te zauvek nositi u našim srcima.

Milanka i Bogoljub Karić sa porodicom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.K./ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti