Bezuslovna ljubav: Zbog njega je Jelena Bačić Alimpić najsrećnija žena na svetu

Bezuslovna ljubav: Zbog njega je Jelena Bačić Alimpić najsrećnija žena na svetu

Autor: | 14/09/2024

0

Jelena Bačić Alimpić duže od tri decenije neguje jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni sa novosadskim sudijom Miroslavom Alimpićem.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Porodičnu sreću uveličali su sin Marko i ćerka Dunja, a odnedavno je Jelena i ponosna baka unuke Mile koja joj je osvojila srce.

Pročitajte: Posle više od tri decenije braka Jelena Bačić Alimpić priznaje - Eh, da sam ranije...

Jelena Bačić Alimpić jedna je od retkih žena koje mogu da kažu da su zadovoljne i ostvarene na svim poljima, pa i više od toga. Nekada uspešan televizijski autor, danas je još uspešnija kao pisac. Godinama d njene knjige su među najprodavanijima u Srbiji. 

Prvi roman koji je napisala, “Ringišpil”, pred čitaoce je stigao 2010. godine. Preko noći je postao bestseler, preveden je na nekoliko jezika, a dve godine zaredom proglašavan je za najčitaniju knjigu domaćeg autora. Nedavno je "pretočen” u televizijsku formu i ove jeseni naći će se pred gledaocima.

I pored svih poslovnih obaveza i uspeha, Jeleni je porodica bila i ostala na prvom mestu.

Instagram

 

Na današnji dan u njenoj kući je slavlje, a povod je jubilarni rođendan sina Marka.

- Srećan ti divan dan, moja prva bezuslovna ljubavi. Pre 30 godina postala sam najsrećnija žena na svetu – tvoja mama! Želim ti more ljubavi, planine zdravlja, ravnicu sreće i još mnogo divnih putovanja kroz život. Volim te beskrajno, sine moj - poručila mu je u predivnoj rođendanskoj poruci.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Zorana Mandić/ATA IMAGES

Slične Vesti

Najnovije vesti