Kome idu milioni, a kome luksuzne nekretnine? Ovako je podeljena imovina Jelene i Duška

Kome idu milioni, a kome luksuzne nekretnine? Ovako je podeljena imovina Jelene i Duška

Autor: | 15/09/2024

0

Nešto posle osam časova jutros Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu i otkrila da je potpisala papire za sporazumni razvod braka.

O razlozima kraha braka, odnosu među sada bivšim supružnicima, ali i o tome kako će se imovina Jelene Karleuše i Duška Tošića podeliti spekulisalo se mesecima.

F.S.,Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivši supružnici do danas su živeli na istoj adresi - u vili na Senjaku koju su pre nekoliko godina kupili od selektora fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

Tada je Duško velikodušno impozantnu kuću vrednu 2,5 miliona evra prepisao na suprugu dok je u njegovom vlasništvu ostao stan na Dedinju u kome su do tada živeli.

Poslednjih godina Tošića smo češće mogli da sretnemo upravo na staroj adresi, gde će se verovatno i sada zvanično preseliti.

A kome će nakon razvoda pripasti imovina Jelene Karleuše i Duška Tošića? 

To je tema o kojoj se neprestano spekulisalo, a kao razlog što se nisu razvodili mediji su neretko navodili što ne mogu da se dogovore oko podele svega stečenog tokom braka dugog 16 godina.

Pročitajte: Razveli se Jelena i Duško! JK jasna - Ne želim nikakav kontakt sa njim!

Tračevima je došao kraj jer je pop diva otkrila da je njihova imovina prepisana na dve osobe. Pretpostavljate, njihove naslednice Atinu i Niku.

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Pre koputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao.

 

 

Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku.

Staratelj naše dece sam ja. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog. Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života, sem ako je reč o pitanju života i smrti.

U tom slučaju ću verovatno i poginuti - bila je iskrena JK.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić ata images/M.M. Antonio Ahel

Slične Vesti

Najnovije vesti