Draganu svi znamo, a ni slutili nismo da je ovo Džajina starija ćerka, radi na važnoj funkciji i niže uspehe

Draganu svi znamo, a ni slutili nismo da je ovo Džajina starija ćerka, radi na važnoj funkciji i niže uspehe

Autor: | 26/09/2024

1

Starija ćerka Dragana Džajića nikada nije volela preterano medijsko eksponiranje, baš kao ni njena majka Branka, iako su im paparaci gotovo svakodnevno bili ispred kuće.

Tako o lepoj Sanji znamo mnogo manje nego o njenoj mlađoj sestri Dragani, koja se nedavno otisnula i u voditeljske vode, ne zanemarujući primarni posao modne dizajnerke.

Antonio AhelATAImages

 

Prema pisanju medija, Sanja je ekonomista, koja je osnovne i master studije završila u Londonu. Posvećena je porodici, voli sport, Crvenu zvezdu i fitnes.

U braku je sa biznismenom Vladimirom Vranješom, a par ima dvoje dece, Luku i Ognjena.

Kao i sestra Dragana, koja se bavila manekenstvom, Sanja ima izrazito vitku liniju i nakon dva porođaja, a u intervjuu za portal Nova.rs otkrila je da je ona rezultat discipline, posebnog režima ishrane i redovnog treniranja.

Mada se ne eksponira u medijima, ime Sanje Džajić se u više navrata provlačilo kroz štampu, a najviše kada se 2013. spekulisalo da je u vezi sa Mihajlom Šaulićem, sinom pokojnog narodnog pevača Šabana Šaulića.

Pročitajte: Nije samo lepa i bogata - Evo šta je po obrazovanju Dragana Džajić

Danas starija ćerka Dragana Džajića radi na veoma važnoj državnoj poziciji. Ona je narodna poslanica za evropske integracije u Skupštini Republike Srbije.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava više od 10.000 ljudi koji je prate o svojim profesionalnim aktivnostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

 

O Sanjinoj lepoti bespredmetno je govoriti, tako da sada s pravom slovi za jednu od najlepših političarki u našoj zemlji, a o njenim uspesima, sigurni smo, tek će se pričati.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti