Karirano, moćno, besprekorno: Tamara Vučić u odelu neobičnog kroja, savršenom za proleće

Karirano, moćno, besprekorno: Tamara Vučić u odelu neobičnog kroja, savršenom za proleće

Autor: | 24/03/2024

0

Stil Tamare Vučić ne prestaje da oduševljava

Prva dama Srbije ima istančan ukus, u šta se iznova uveravamo kad god se negde pojavi. S jednakom otmenošću i lakoćom nosi svaki autfit, od elegantnih kreacija za posebne prilike, preko poslovnih varijanti, do ležernijih kombinacija kada nije na radnom mestu ili pred očima javnosti.

Miomir Milić

 

Efektan stajling Tamara Vučić imala je i pre nekoliko večeri, na dodeli priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“. I sama se našla među laureatima – nagrađena je Poveljom za humanost i izgradnju lepše slike Srbije u svetu.

Pročitajte: Ide uz trenerku i džins - Jakna Tamare Vučić ima samo jednu manu

Iako je ostala verna eleganciji, što svakako i priliči ovakvom događaju, nakratko je iskoračila iz svoje modne zone komfora i na ceremoniji se pojavila u kariranom odelu neobičnog kroja. Stil Tamare Vučić zaista ne prestaje da nas oduševljava.

A. K./ATA Images

 

Karirani dezen je uvek popularan, inspirativan i razigran. Pojavljuje se u različitim kombinacijama boja, a može da pronađe zajednički jezik sa skoro svakim komadom: i sa farmerkama, i sa jednobojnim suknjama, i sa bluzama... Viđamo ga i na torbama, cipelama, šnalama za kosu.

Iako se svrstava među jesenje i zimske trendove, ponekad ume da stupi na snagu i početkom proleća, a Tamara je odabrala savršen momenat da ostavi sjajan „karirani“ utisak.

A. K./ATA Images

 

Vreme se još nije ustalilo, niti je toplo, niti previše hladno, pa će njen stilski primer, sigurni smo, ovih dana slediti mnoge dame.

Pročitajte: Modni okršaj prvih dama Srbije i Crne Gore u Beču - Ko se lepše obukao za bal

Šik odelo krasi kombinacija sivih i crvenih šara. Pantalone su klasične širine, a poglede je privukao i sako asimetričnog kroja sa tankim pojasom oko struka. Kao i uvek kada je prva dama u pitanju, možemo samo da zaključimo – savršeno. Ta jedna reč je sasvim dovoljna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti