Na ovo se nedeljama čekalo: Princ Vilijam konačno otkrio u kakvom je stanju Kejt Midlton

Na ovo se nedeljama čekalo: Princ Vilijam konačno otkrio u kakvom je stanju Kejt Midlton

Autor: | 01/05/2024

0

Princ Vilijam progovorio o zdravlju Kejt Midlton

Da će ova godina biti jedna od najtežih u modernoj istoriji britanske kraljevske porodice shvatili smo još sredinom januara, kada su princeza od Velsa i kralj Čarls podvrgnuti hirurškim zahvatima.

I dok je kralj odmah saopštio u čemu je njegov zdravstveni problem, informacije o stanju Kejt Midlton bile su šture. Bolje reći - nije ih ni bilo, osim zvanične objave palate da je operisala abdomen.

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

 

To je, kao što se sećamo, dalo povoda za nastanak raznih teorija zavere, kojima je, bar donekle i bar nakratko, na kraj stala sama Kejt kada je u martu saopštila da ima rak.

Pročitajte: Kejt Midlton i princ Vilijam obeležili godišnjicu braka fotografijom koja je zabrinula svet

Od tog trenutka svet ne prestaje da brine za nju. Ne pojavljuje se na javnim događajima iz razumljivih razloga, jer je lečenje u toku, a i za oporavak joj trebaju mir i tišina, daleko od svih.

Uz lepu princezu su najbliži članovi porodice, koji joj pružaju svu ljubav i podršku.

Oli Scarff - WPA Pool/Getty Images

 

Princ Vilijam ne odvaja se od supruge. Kako se proteklih dana polako vraća redovnim obavezama, mogli bismo zaključiti da se lečenje odvija po planu. Ipak, na njegovom licu i dalje stoji usiljeni osmeh iza kojeg se, kad se malo bolje "pročita", krije zabrinutost.

Kralj Čarls prekjuče je oduševio naciju kada je posetom Centru za lečenje kancera najavio povratak na dvor. Narednih dana ponovo će se češće pojavljivati u javnosti. Vilijam takođe. Međutim, Kejt nigde nema.

Crno-bela fotografija kojom su Velsovi proslavili 13. godišnjicu braka mnoge je uplašila, ali je, po svemu sudeći, strah bio bezrazložan.

Oli Scarff - WPA Pool/Getty Images

 

Vilijam je juče posetio jednu laboratoriju i Centar za prevenciju samoubistava u Njukaslu. Na ulazu ga je dočekala starija gospođa ogrnuta britanskom zastavom i predala mu čestitku za mlađeg sina Luisa, koji je nedavno proslavio šesti rođendan.

Dok je ćaskala sa princom, iskoristila je priliku da ga upita kako su njegova supruga i deca.

Ian Forsyth/Getty Images

 

- Svi su dobro, hvala. Dobro nam ide - kratko je odgovorio.

Pročitajte: Kejt Midlton se oglasila prvi put posle saopštenja da ima rak i objavila novu fotografiju, a povod je poseban

Svega nekoliko reči, ali dovoljnih da uliju optimizam. Neki su primetili da je princ smršao, kao i da se trudio da održi raspoloženje na nivou, mada mu u novonastalim okolnostima sigurno nije nimalo lako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ian Forsyth/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti