Kejt Midlton ponovo iza objektiva: Fotkala je ćerku Šarlot koja slavi 9. rođendan i neodoljivo liči na tatu Vilijama

Kejt Midlton ponovo iza objektiva: Fotkala je ćerku Šarlot koja slavi 9. rođendan i neodoljivo liči na tatu Vilijama

Autor: | 02/05/2024

0

Britanska princeza Šarlot danas je napunila devet godina. Tim lepim povodom iz palate su stigli novi portreti devojčice za koju mnogi kažu da sve više liči na oca, princa Vilijama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Slike potpisuje, verovatno ste već pogodili, Kejt Midlton. Vojvotkinja od Kembridža, koja je pasionirani fotograf, odvela nas je do prelepih vrtova Vindzora.

Sva dečja radost ovekovečena je ovim portretom. Šarlot, koja je treća u redu za nasledstvo trona, pozira nasmejana od uveta do uveta. Lepršave kose i razigranog pogleda, sve je lepša kako vreme prolazi.

Pročitajte: Kejt Midlton se oglasila prvi put posle saopštenja da ima rak i objavila novu fotografiju, a povod je poseban

„Srećan 9. rođendan, princezo Šarlot! Hvala vam na svim divnim čestitkama”, piše na zvaničnim nalozima princa i princeze od Velsa.

Princeza od Velsa

 

Princeza je došla na svet na današnji dan 2015. godine u istoj bolnici gde su rođena i njena braća, princ Džordž i princ Luis, koji je krajem aprila proslavio šesti rođendan.

Vilijam i Kejt su nekoliko dana kasnije objavili da su ćerki dali ime Šarlot Elizabet Dajana, u čast kraljici Elizabeti i nikad neprežaljenoj princezi Dajani.

Ian Gavan/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jonathan Brady/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti