Princ Vilijam nije imao milosti, njegova odluka je konačna: Kamila mu ovo neće oprostiti

Princ Vilijam nije imao milosti, njegova odluka je konačna: Kamila mu ovo neće oprostiti

Autor: | 29/07/2024

1

Princ Vilijam dao otkaz sestri kraljice Kamile

Proteklih meseci svašta se dešavalo na britanskom dvoru. Turbulencije tresu Vindzorove još od početka godine, a to nisu samo opake bolesti s kojima se suočavaju kralj Čarls i Kejt Midlton.

Princu Vilijamu sigurno nije lako da izađe na kraj sa teretom odgovornosti koji je pao na njegova pleća. Obaveza je mnogo jer je, osim svojih redovnih aktivnosti, preuzeo i očeve. U svom tom haosu bio je prinuđen da preduzme i neke vrlo ozbiljne korake.

Photo by Ian Forsyth/Getty Images

 

Kako navodi londonski Telegraph, princ je odlučio da iz kraljevskog budžeta „ukloni“ platu koju je prethodne dve decenije primala Anabel Eliot, sestra kraljice Kamile.

Pročitajte: Da li je ovo moguće? Ako bi se Kejt i Vilijam razveli, deca ne bi pripala ni njoj ni njemu, već...

Anabel, koja ima 75 godina, primala je stotine hiljada dolara kao dizajner enterijera kraljevske porodice. Na to mesto postavio ju je zet, tada princ Čarls, posle venčanja sa Kamilom 2005. godine.

Chris Jackson / Getty Images

 

Godišnje je dobijala na desetine hiljada funti za održavanje kraljevskih nekretnina i objekata za iznajmljivanje, međutim, tokom 2023. i 2024. godine nije bila plaćena.

Izvori bliski Bakingemskoj palati navode da se njen rad sada smatra završenim i da su novi radnici dovoljno naučili od nje.

Iako nije potvrđeno, veruje se da je to razlog što joj je princ Vilijam dao otkaz. Ili je vreme za penziju?

Chris Jackson/Getty Images

 

Anabel je u jednom intervjuu otkrila da njen zet ima mnogo stila i ukusa, kao i oko za detalje. Uvek je želeo da zna svaku sitnicu vezanu za određene komade nameštaja, kvalitet materijala, uklapanje boja.

Pročitajte: Da li bi vanbračna ćerka princeze Dajane mogla da postane kraljica? Sara ima pravo na tron

Mlađa sestra kraljice pratilje poseduje imanje u Dorsetu, gde je živela sa pokojnim suprugom Sajmonom. U njihovoj kući Čarls i Kamila su se u tajnosti viđali dok je on još bio u braku sa princezom Dajanom.

Komentari (1)

Loading
Kiki 18:27 31.07.2024
Odgovori

Pa da! Valja im vešticina sestra, a ne valja rođeni brat i sin! Smradovi

hellomagazin.rs Oli Scarff-WPA Pool/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti