Servirajte sa šlagom i prelivom od voća!
Sastojci za 2 osobe:
• 350 g mlevenog plazma keksa
• 300 g maslaca
• 800 g krem-sira
• 600 g maskarponea
• 400 g šećera u prahu
• sedam jaja
• kora od limuna
Sjedinite plazmu sa istopljenim puterom i formirajte koru u okruglom kalupu. Fil ćete pripremiti tako što ćete maskarpone, krem-sir, šećer, jaja i koru od limuna umutiti mikserom, da nema grudvica, i sipati u kalup. Pecite jedan sat na 150 stepeni.
Servirajte na tanjiru sa šlagom i prelivom od voća.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)