Svi smo barem jednom slučajno preterali s rumenilom i izgledali kao klovan. Jednom kada se nanese jako je teško smanjiti njegov intenzitet bez skidanja pudera koji smo ispod naneli. Pročitajte trikove koji će vam pomoći da izbegnete i popravite ovu make up grešku.
Rumenilo služi da da zdravi sjaj licu i kada se nanosi ono ne sme da ima oštre crte i da bude previše intezivno. Rumenilo treba da nanosimo malo po malo i uzduž jagodice, a ne samo da ga koncentrišemo kružno na sam vrh jagodice. Utapanje je važan aspekt dobrog nanošenja rumenila: bez nevidljivih prelaza nikada nećete postići prirodan i diskretan izgled.
Ako ste već naneli previše rumenila, njegov intenzitet možete da smanjite s čistim sunđerom za nanošenje tečnog pudera.
Takođe možete da smanjite njegov intenzitet tako što ćete uzeti čistu jako mekanu četkicu kojom ćete prolaziti po rumenilu na licu i tako mu smanjiti intenzitet. Ako ova dva trika ne pomognu uvek možete posegnuti za providinim puderom u prahu koji ćete da nanesete na područje rumenila pa će ga on ublažiti. Ako koristite kremasto rumenilo, smanjićete mu intenzitet kada preko njega nanesete malo tečnog pudera.
Pročitajte još
Uskrs kod Marića i Vesne obeležili raskoš, jaja i posebna poruka
Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića danas izgleda ovako
20/04/2025
Saznajte višeIdealna praznična poslastica: Seka Aleksić bez ove torte ne može da zamisli Uskrs
Torta Seke Aleksić oduševila, ovaj recept morate isprobati
20/04/2025
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs?
20/04/2025
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
19/04/2025
Saznajte višeŠta sa starom čuvarkućom? Postoji mnoštvo običaja, ali ovo nikako ne radite
Čuvarkuća se čuva cele godine, a kada ofarbate novo jaje ovo nikako ne smete da uradite
19/04/2025
Saznajte višeNa Veliki petak pravi vernici ovo POVRĆE nikako ne jedu
Veliki petak je dan kada hrišćani poste
18/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)