Srđan Dinčić priznaje da nema pojma: Umem da ispržim jaja, mada i to ponekad pođe po zlu

Srđan Dinčić priznaje da nema pojma: Umem da ispržim jaja, mada i to ponekad pođe po zlu

Autor: | 24/12/2017

0

Stendap komičara i voditelja kviza ‘Stolice’ u rodnom Sremu gledaju s nepoverenjem, jer dok oni uživaju u tradicionalnim lokalnim delikatesima kao što su čvarci i kobasice, on bi najradije gutao tabletice za doručak, ručak i večeru

Iako je rođen i živi u Sremskoj Mitrovici, Srđan Dinčić (33) nije klasičan Sremac po mnogo čemu, pa i kad je hrana u pitanju. Stendap komičar i domaćin kviza “Stolice” izbegava mesne delikatese tipa švargle, slanine, kavurme i krvavice, što se u njegovom kraju smatra pravom jeresi.

– Kada biste pitali moju suprugu Tamaru kakav sam kuvar, sigurno bi vam rekla kako ne znam ni da kupim odgovarajuće namirnice, a kamoli nešto da skuvam. Ispostavilo se u nekoliko navrata da brokoli i prokelj nisu isto povrće, kako sam ja verovao, da od uvele bundeve ne može da se napravi čorba, kao i da pavlaka za kuvanje nije obična pavlaka koju samo skuvaš. Na osnovu tih nekoliko, što se mene tiče, manjih pehova, supruga je donela odluku da je bolje da sama ide u nabavku ili da pošalje našeg labradora umesto mene. U retkim slučajevima kada ona baš ne može da stigne, a i pas ima drugih obaveza, mora da se osloni na mene, ali tada obavezno dobijem detaljan spisak često propraćen fotografijama artikala koji bi trebalo da se kupe. Iz ove priče je jasno da Tamara kuva veoma dobro, dok ja umem da ispržim jaja, mada i to ponekad pođe po zlu - otkriva Srđan za Gloriju

A post shared by Srdjan Dincic (@srdjan_dincic) on Dec 17, 2017 at 8:01am PST

hellomagazin.rs Daliborr Danilović
Tagovi: Srđan Dinčić