Iako nije rada da govori za medije, Jelena Đoković svoje mišljenje voli da izražava na svom blogu i Instagramu. Tu piše o izazovima roditeljstva, nedoumicama koje su je mučile kroz odrastanje, o ishrani koje je se ona i Novak Đoković pridržavaju.
View this post on Instagram
Pročitajte : Jelena Đoković pokazala kako uživaju Stefan i Tara (foto)
Kako je i porodica Đoković poslednjih dana u karantinu zbog koronavirusa, i Jelena ima više vremena za omiljene "lajvove" na Instagramu. Tako je nedavno govorila kojim metodama pribegava kako bi Stefanu i Tari učenje učinila zanimljivim, a onda i pokazala da je ovladala veštinom šišanja, koju je usavršila na Novaku.
View this post on Instagram
Pročitajte i: Novak ponosno hvali suprugu- Ovaj zadatak je suviše lak za Jelenu
Predsednica Fondacije "Novak Đoković" povodom Svetskog dana knjige je rado odgovarala na pitanja onih koji je prate na ovoj društvenoj mreži, a koji su bili rasploženi da saznaju nešto novo o njoj. Tako je otkrila koliko knjiga godišnje pročita, ali i koliko jezika tečno govori.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
– Hrana nam daje energiju, poručujem svima da se okrenu povrću, ništa loše ne može da bude od toga. Odavno sam prestala da jedem jaja, ne želim nešto tako da unosim u organizam – dodala je Noletova supruga.
Recept Jelene Đoković – zdrava poslastica
Jelena s vremena na vreme i sa svojim obožavaocima podeli i koji recept. Tako je jednom prilikom otkrila kako se priprema poslastica koju ona i Novak obožavaju.
Sastojci
– 200 g kakao putera;
– 2 kašike kokosovog ulja;
– 150 g kakao praha;
– 3 kašike javorovog sirupa;
– 1 kašičica lecitina;
– prstohvat soli.
Sastojci za sloj od bele čokolade:
– 100 g kakao putera;
– 1 kašika kokosovog ulja;
– 3 kašike javorovog sirupa;
– 1 kašičica lecitina
View this post on Instagram
Pripema:
Istopite kakao puter i ulje, pa u to dodajte sve preostale sastojke. Dobijenu smesu podelite na dva dela, pa u jedan dodajte nekoliko kašika kokosovog ili bademovog mleka. Promešajte dobro.
Za sloj od bele čokolade, istopite puter i ulje, dodajte preostale sastojke i sve dobro promešajte. Sad imate tri činije sa tri različita testa. Ostavite ih da se prohlade i malo stegnu, a zatim u kalupe za mafine sipajte po jednu kašiku od svake mešavine, tako da se pomešaju.
Ostavite u zamrzivaču 30 minuta, pa ga možete poslužiti i uživati u ukusnoj poslastici.
Slične Vesti
Pročitajte još
Ponovo na meti komentara: Rada Manojlović u prozirnoj haljini izašla pred kamere FOTO
Rada Manojlović u providnoj haljini se snimala za društvene mreže
13/02/2025
Saznajte višeVerenik Milice Todorović uhapšen u Beogradu
Uhapšen verenik Milice Todorović u Beogradu
13/02/2025
Saznajte višeNjen gubitak teško je prebolela: Mira Banjac ostala i bez najbolje prijateljice
Mira Banjac ostala i bez najbolje prijateljice Vesne
13/02/2025
Saznajte višeDelili su kadar u “Igri sudbine”, a mnogi nisu znali da su u braku
Stojan Đorđević sa suprugom delio kadar u popularnoj telenoveli
13/02/2025
Saznajte višeNina Seničar je sada ostvarila sve snove! Karijera kreće u potpuno drugačijem smeru
Karijera Nine Seničar krenula je u nešto drugačijem smeru
13/02/2025
Saznajte više
Komentari (0)