Nova frizura Darije Kisić ima anti age efekat: Briše godine i licu daje svežinu, a lako se stilizuje

Nova frizura Darije Kisić ima anti age efekat: Briše godine i licu daje svežinu, a lako se stilizuje

Autor: | 03/06/2024

0

Frizura Darije Kisić briše godine s lica

Od trenutka kada je u jeku pandemije dospela u žižu javnosti Darija Kisić postala je jedna od najangažovanijih žena na političkoj sceni Srbije. Istovremeno i ličnost koja je izuzetno zanimljiva medijima.

Luka Šarac

 
 

U prethodnom sazivu Vlade gospođa Kisić bila je na čelu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, dok sada obavlja funkciju direktorke Instituta za virusologiju, vakcinu i serume “Torlak”.

Pročitajte: Ćerka Darije Kisić proslavila 20. rođendan, svi kažu da je slika i prilika svoje majke

U toku jučerašnjeg dana, kada su se u Srbiji održavali lokalni izbori, Darija Kisić je bila izuzetno aktivna. Fotoreporteri su pratili svaki njen korak – od izlaska na glasačko mesto do proslave, koja je u kasnim večernjim satima organizovana u sedištu stranke čiji je član.

Odevena u jednostavnu crno-belu kombinaciju, Darija Kisić je plenila elegancijom, ali i lepotom koja je poslednjih meseci došla do punog izražaja. Za to je, složiće se mnogi, najzaslužnija nova frizura.

R.Z./ATAImages

 

U vreme kada se predstavila široj javnosti, kao član Kriznog štaba za suzbijanje kovida, Darija Kisić je imala dugu plavu kosu, koju je uvijala u krupne lokne.

Ta frizura dugo je bila njen zaštitni znak. Ipak, početkom ove godine odlučila se za drastičan preokret.

Iako je i dalje plavuša, Darija Kisić izabrala je nešto svetliju nijansu kose, koja savršeno pristaje njenom tenu. Uvojci su ustupili mesto nešto dužoj varijanti paž frizure, pa su crte lica lepe doktorke u potpunosti došle do izražaja.

Direktorka “Torlaka” u avgustu će proslaviti 49. rođendan, a svi se slažu da izgleda neuporedivo mlađe.

R.Z./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs B.P./ATAImages

Pročitajte još