Provereno stimuliše rast i smanjuje gubitak kose: Ovaj šampon i serum su sve što vam treba ovog leta

Provereno stimuliše rast i smanjuje gubitak kose: Ovaj šampon i serum su sve što vam treba ovog leta

Autor: | 24/06/2024

0

Kod mnogih muškaraca gubitak kose dovodi do značajnog pada samopouzdanja, pa nastoje da problem reše na različite načine

Muškarci se sa gubitkom kose nose različito. Neki od njih prihvataju novonastalu situaciju i ćelavost postaje njihov zaštitni znak. Drugi proređivanje ili gubitak kose doživljavaju kao veliki stres i to značajno utiče na njihovo samopouzdanje, te na sve načine pokušavaju da problem prikriju.

Revalid/Promo

 

Opadanje kose nema veze s godinama. Ono je često povezano sa genetikom i u tom slučaju se prvi simptomi javljaju još u tinejdžerskom periodu. Tada se radi o androgenoj alopeciji, jer muški hormoni, između ostalog, regulišu rast i kvalitet kose. Istraživanja pokazuju da će više od 50 odsto muškaraca imati neki oblik naslednog opadanja kose pre 50. godine života.

Osim genetike, jedan od uzroka ovog problema može biti i dugotrajna izoloženost stresu, ali i nezdrav način života, pušenje, neodgovarajuća ishrana. I preterana upotreba preparata za negu kao i određena oboljenja takođe mogu da dovedu do preranog gubitka kose.

Ovaj složen problem zahteva holistički pristup i fokusiranje  na kompletno zdravlje organizma. Uravnotežena ishrana, bogata vitaminima, proteinima i mineralima, izuzetno je važna za zdravlje i rast kose. Masaža vlasišta poboljšava cirkulaciju i podstiče rast dlaka, čemu doprinose i neka esencijalna ulja, poput onih iz ruzmarina, čajavca, lavande ili kokosa. Da biste smanjili stres, praktikujte tehnike opuštanja ili meditacije.

Revalid/Promo

 

Konsultujte se sa dermatologom kako biste bili sigurni da gubitak kose nije simptom nekog zdravstvenog problema, kao što je hormonski disbalans ili nedostatak vitamina. Kad utvrdite razlog pojačanog opadanja kose, napravite plan delovanja i u njega uključite i preparate koji ubrzavaju cirkulaciju kože glave i podstiču ishranu folikula, što dovodi do rasta novih dlaka i poboljšanja njihovog kvaliteta. Važno je da budete uporni i strpljivi, pošto rezultati ne dolaze preko noći.

Revalid® Kolekcija protiv opadanja kose

Za bujnu i lepu kosu

Švajcarski proizvodi sa tradicijom dugom 25 godina nude holistički pristup rešavanju problema opadanja kose

Proizvodi za spoljašnju negu, Revalid® stimulišući šampon i Revalid® serum za ponovni rast kose, bazirani su na inovativnom aktivnom sastojku - Redensyl®. Naučno je dokazano da on stimuliše rast i smanjuje gubitak kose revitalizacijom ćelija u folikulima dlake. Aminokiseline obezbeđuju hidrataciju i stimulišu kožu glave smanjujući upalne procese. Ekstrakt švajcarske artemisije i pantenol blago čiste i hidriraju vlasište i učvršćuju strukturu dlake.

Revalid/Promo

 

Revalid® kompleks za kosu sadrži vitamine B1, B6 i D, minerale poput cinka, bakra i gvožđa, biljne ekstrakte, kao i biotin, koji neguje kosu. Zahvaljujući osnovnim hranljivim sastojcima pospešuje se rast dlaka i poboljšava njihova elastičnost, a aktivne komponente potpomažu stvaranje keratina, ključnog sastojka vlasi.

Revalid® je razvio specijalnu liniju za negu kose muškaraca. Energizirajući šampon obogaćen je aktivnim sastojkom SantEnergyTM, ekstraktom iz biljke Yerba santa, koji u sinergiji sa aktivnim sastojkom Redensyl® stimuliše folikule dlake, jača kosu i podstiče njen rast. Redovnom upotrebom šampona, seruma i kapsula protiv opadanja kose nakon tri meseca imaćete i do 28.000 novih dlaka, što je dokazano kliničkim ispitivanjem.

Revalid/Promo

 

 

Nijedan proizvod iz kolekcije Revalid® ne sadrži parabene, silikone i sulfate.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Revalid/Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti