Ceca Ražnatović se sama šminka i to kako! Pogledajte lice žene u 51. godini, bez fotošopa

Ceca Ražnatović se sama šminka i to kako! Pogledajte lice žene u 51. godini, bez fotošopa

Autor: | 07/08/2024

0

Lice Cece Ražnatović nije isto

Vreme je za odmor i to zasluženi! Ceca Ražnatović otputovala je na Kipar, gde poseduje velelepnu vilu u kojoj puni baterije za narednu radnu sezonu.

Miloš Nadaždin

 

 

Pre nego što je krenula na letovanje, folk zvezda imala je nastupe, dan za danom, a u jednom interesantnom video-snimku imali smo prilike da vidimo kako se Ceca Ražnatović sprema za izlazak pred vernu publiku.

Pročitajte: Cecina vila na Kipru nekada je oduzimala dah, danas izgleda ovako, ekskluzivna fotografija

Naime, Ceca se skockala u svojoj vili na Dedinju za nastup u Doboju, gde poseduje tajnu prostoriju u vidu salona za ulepšavanje.

Tokom pripreme za koncert, dok je frizer sređivao Cecinu kosu, pevačica je otkrila da se sama šminkala, što je iznenadilo mnoge, a toliko se pevačica izveštila da nikada ne biste rekli da je šminker nije sređivao.

Blic TV printscreen

 

- E, ovako se spremam za svoj koncert, već sam se našminkala, naravno, sama, još ne znam frizure da pravim, imam u fulu ugođaj -  rekla je Ceca, a zatim je snimatelj pitao da li ljudi znaju da se pevačica nalazi u vili dok se sređuje, na što je Ceca odgovorila: „Ne znam da li znaju, ali saznaće“.

Lice Cece Ražnatović izgleda savršeno u njenoj 51. godini života, vidi se da pevačica izuzetno vodi računa o zdravlju i izgledu svoje kože.

Inače, salon se nalazi pored bazena koji porodica Ražnatović poseduje u vili na Dedinju.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još