Haljine, odela, kreme, šminku pa sad Viktorija Bekam proizvodi i ovo sa svojim potpisom

Haljine, odela, kreme, šminku pa sad Viktorija Bekam proizvodi i ovo sa svojim potpisom

Autor: | 10/08/2024

0

Prvi balzam za usne Viktorije Bekam od juče je u prodaji u drogerijama i prodavnicama širom sveta, a ovaj proizvod došao je nakon linije luksuznih parfema koje je nedavno kreirala.

I u 2024. godini usne su u fokusu, a umesto ruževa i olovaka, najtraženiji su balzami koji istovremeno neguju i daju boju.

Frazer Harrison/Getty Images

 

O velikom uspehu maski za usne korejskog brenda "Laneige" ne treba posebno govoriti, a rasprodate kolekcije viralnih balzama sa peptidom Hejli Biber dokaz su da je upravo balzam najpopularniji proizvod godine.

Na tragu te bjuti priče, i supruga Dejvida Bekama odlučila je da se okuša u izradi balzama koji neguje usne pa je izbacila svoju novu kozmetičku zvezdu – balzam za usne zvučnog naziva Posh Balm.

Balzam za usne Viktorije Bekam podigao je puno prašine, a oni koji su ga probali kažu da je savršen i da nema mana.

Pročitajte: Kad Viktorija Bekam slavi 50. rođendan: Holivudske zvezde, spektakl od 250.000 funti i spajsice na okupu

Pomenuti balzam stiže u obliku stika te dolazi u četiri boje – prozirnoj, ružičastoj, crvenoj i tamnocrvenoj (koju su mnogi uporedili sa legendarnim proizvodom kuće Clinique – Black Honey).

Na zvaničnom sajtu ovog brenda balzami se prodaju po ceni od 35 evra, a zanimljivi su jer se boja prilagođava boji vaših usana.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Neilson Barnard / Getty Images

Pročitajte još