Rođendanska promena: Milica Pavlović ne liči na sebe, gde je nestala vatrena brineta? (foto)

Rođendanska promena: Milica Pavlović ne liči na sebe, gde je nestala vatrena brineta? (foto)

Autor: | 11/08/2024

0

Milica Pavlović danas slavi Isusove godine, odnosno 33. rođendan, a zbog te prilike odlučila se na potpunu promenu imidža.

Frizura Milice Pavlović od danas je drugačija od onakve na koju smo do sada navikli, a u ranim jutarnjim satima objavila je najnovije fotografije na Instagramu koje su naišle na raznolika mišljenja.

Antonio Anhel / Ata images

 

Pevačica je svoju dugu kosu ošišala skroz kratko, a mnogi se pitaju da li je u pitanju perika ili prava kosa. Ona je usnimljena danas sa kratkom kosom, koju je skrivala kačketom, na jednoj benzinskoj pumpi.

Ubrzo nakon toga mogli smo da vidimo kako zaista izgleda nova frizura Milice Pavlović koja je sada crna i potpuno kratka, odnosno takozvana muška frizura.

U komentarima su se nizale čestitke za rođendan i pozitivni komentari na račun novog izgleda, a muzička zvezda je uz objavu napisala na engleskom: „Ja sam tvoja omiljena referenca, bejbi”.

Pročitajte: Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane - Fotografija govori više od hiljadu reči

Ovakvu promenu od Pavlovićeve niko nije očekivao, ali jedno je sigurno i jasno - svaka promena je dobrodošla i njoj ovakav oblik frizure i boja kose odlično pristaju.

Kako će senjorita proslaviti divan dan još uvek ne znamo, ali jedno je sigurno i ove godine će to biti žurka za pamćenje baš kako nas je navikla svih prethodnih godina.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još