Nevena Božović ne liči na sebe, ošišala je dugu kosu, ali nisu svi oduševljeni FOTO

Nevena Božović ne liči na sebe, ošišala je dugu kosu, ali nisu svi oduševljeni FOTO

Autor: | 31/08/2024

0

Nevena Božović u medijima se pojavi samo kada ima nešto da kaže, da promoviše novu pesmu ili najavi koncert.

Na društvenim mrežama je ipak aktivnija, te neretko objavljuje neke privatne trenutke, a sada smo mogli da vidimo kako izgleda nova frizura Nevene Božović.

Antonio Anhel / Ata images

 

Nedavno je lepa pevačica pozirala u liftu dok su u prvom planu bile sveže ošišane šiške, koje Neveni savršeno pristaju uz njen oblik lica.

Ipak, nova frizura Nevene Božović pravi je hit godine koja je pred nama, ipak, guste šiške ne pristaju svakoj dami, te tu treba biti obazriv a osim toga muzička zvezda je radikalno skratila kosu.

Frizeri i bjuti stručnjaci tvrde da ovako stilizovana kosa damama koje imaju okrugao oblik lica može povećati godine, dok kod Nevene to nije slučaj, naprotiv.

Pevačica boju kose po kojoj je prepoznatljiva nije menjala, a na najnovijim fotografijama možemo videti da je i oblik Nevenine frizure promenjen u paž.

Pročitajte: Baš na ćerkin rođendan Nevena Božović oduševila - Mojoj princezi...

Premijerno prikazivanje novog imidža Božovićeva je imala na proslavi 100 godina Radio Beograda gde je blistala u nesvakidašnjoj šarenoj haljini koju je ukombinovala sa crnim, lakovanim, kaubojskim čizmama.

 

 

Ovakva frizura ne stoji svakome, kao što smo već rekli, ali pevačica je uradila pravu stvar ovom transformacijom iako su se pojavili i komentari poput onih da joj je kosa nikad kraća.

Mada je mnogo više komplimenta i pozitivnih kritika na račun novog izgleda muzičke zvezde koji i dalje ne prestaju, a i zašto bi kada Nevena nikada nije bila lepša?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dalibor Danilović

Slične Vesti

Pročitajte još