Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Bivša srpska snaja na meti komentara FOTO

Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Bivša srpska snaja na meti komentara FOTO

Autor: | 07/09/2024

0

Izgled Adrijane Lime uvek je bio besprekoran do momenta dok nije treći put ostala trudna.

Tada se proslavljena manekenka naglo ugojila i veoma teško posle porođaja skinula veliki višak kilograma koji je dobila.

Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

 

Ipak, posle dve godine od porođaja jedna od najlepših žena na planeti je ponovo ona stara. Ili se makar tako čini.

Dugo se spekulisalo o tome šta je bivša srpska snajka radila na svom licu i da li je, plastični hirurzi su redovno komentarisali njene fotografije, a onda je ona odlučila da nestane iz javnosti na neko vreme.

Sada se Lima pojavila na promociji novog filma njenog partnera Andree Lemersa, "The Ticket", a njen novi izgled ostavio je sve u neverici.

Na internetu su se isprva mogli pročitati komentari da "izgleda sjajno", te da "ponovo ima lice od 24", a mnogi su morali i dobro da protrljaju oči jer je gotovo neverovatno koliko brazilska manekenka dobro izgleda.

Pročitajte: Lepota je pala u drugi plan - Adriana Lima otkriva zbog čega je promenila prioritete

Nažalost, čitava slika je pala u vodu nakon što je Adrijana dala jedan od intervjua, gde su je snimali malo više sa strane.

Kada se na kraju nasmejala, ljudi su šokirano shvatili da manekenka jedva može da razvuče normalan osmeh, te da isti više izgleda kao neka bolna grimasa, odnosno kao da joj je fizički neprijatno dok pokušava da se osmehne.

Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

 

Očekivano, ljudima na internetu ova stvar nije promakla, i mnogi su razočarano komentarisali Liminu potrebu da po svaku cenu ostane mlada, "čak i ako to znači da više neće moći ni da se nasmeje kao čovek".

No, po svemu sudeći, izgled Adrijane Lime uvek će se dočekati na "nož" - ako je prirodna, zameraju joj se bore, a kada "sredi" lice, onda joj spočitavaju estetske korekcije.

 

@stevevarleyshow Adriana Lima - Feeling The Heat ☀️ @AdrianaLima #adrianalima #adrianalimaedit ♬ original sound - Steve Varley Show

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

Pročitajte još