Nova sezona, nova frizura: Kosa Jovane Joksimović nikad kraća

Nova sezona, nova frizura: Kosa Jovane Joksimović nikad kraća

Autor: | 07/09/2024

1

U ponedeljak, 2. septembra počela je nova televizijska sezona, te su mnoga tv lica ponovo stala pred male ekrane posle dugog i zasluženog letnjeg odmora.

Ono što smo imali prilike da vidimo u ranim jutarnjim časovima drugog septembarskog dana jeste nova frizura Jovane Joksimović koja je potpuno oplemenila njen izgled.

Tokom leta sa porodicom i prijateljima voditeljka jutarnjeg programa uživala je u opuštanju i putovanjima, a sada je došlo vreme za nove radne pobede koje su svakako lakše uz neku promenu.

Ove sezone potpunu promenu doživela je frizura Jovane Joksimović koja je drastično skraćena pa sada novinarka pripada onoj grupi žena koje su se odvažile da nose paž.

Poznato je da ovakva frizura ne stoji svakome, ali to nije slučaj kada je u pitanju supruga Željka Joksimovića jer je na račun novog izgleda dobila samo pozitivne kritike.

Čini se da joj se talasi najviše sviđaju pa smo je ovih dana na malim ekranima viđali isključivo sa blago talasastom kratkom kosom.

Pročitajte: Bolest Jovane Joksimović postala vidljiva i na licu - Voditeljka u programu uživo progovorila o zdravlju

Sa pravom Joksimovićka slovi za jednu od najlepših dama sa naše javne scene koja veoma vodi računa o svom izgledu, te gotovo nikad ne greši kada je reč o stajlinzima ili promenama koje se okuraži da isproba.

Tako je bilo i ovog puta, pa je frizura Jovane Joksimović postala pravi hit na društvenim mrežama među ženskom populacijom koja masovno po frizerskim salonima traži baš isti oblik kose kao što je voditeljkin.

 

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još