Pre tačno dva meseca rodila je sina, ovako Nina Seničar sada izgleda u kupaćem kostimu FOTO

Pre tačno dva meseca rodila je sina, ovako Nina Seničar sada izgleda u kupaćem kostimu FOTO

Autor: | 11/09/2024

0

Nina Seničar posle porođaja je već imala filmsku premijeru u Sarajevu, i to samo mesec dana od rođenja sina Noe.

Na crvenom tepihu u Sarajevu pobrala je samo komplimente jer glumica izgleda kao da nikada nije bila trudna, a još manje da je prošla kroz proces porođaja svega nekoliko nedelja pre toga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Svima je na trenutak zaustavila rad srca kada su je ugledali u elegantnoj haljini nežne roze nijanse, a stajling je kompletirala romantičnim talasima u kosi i, naravno, osmehom od neprocenjive vrednosti.

Sada se lepa Novosađanka priprema za veliku beogradsku premijeru filma "Megdan", koja je zakazana za 24. septembar u tek renoviranoj Plavoj dvorani Sava centra.

Do tada uživa u porodičnom domu u Americi, a sa njom je iz Srbije put Sjedinjenih Država krenuo i njen mlađi brat Mladen koji je prvi put upoznao glumičinog sina Nou.

Lepe i dragocene porodične trenutke nekadašnja manekenka odlučila je da podeli sa širokim narodnim masama pa smo mogli da vidimo kako porodica Elis - Seničar uživa kraj bazena u dvorištu.

Pročitajte: Prva nedelja sa Noom - Nina Seničar objavila fotografiju sina, preslatko

Ipak ono što nam je privuklo najviše pažnje jeste kako Nina Seničar posle porođaja izgleda u kupaćem kostimu.

Pretpostavljate, kao da se nije porodila pre tačno dva meseca. Ni trunka viška, ni trunka celulita, sve je nestalo kao od šale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

U jednodelnom narandžastom kupaćem, koji je potpuni hit ovog leta, Nina je uživala u dobrom društvu kraj bazena koristeći poslednje dane leta da se okupa i osveži, s obzirom da su ove godine letovanje propustili.

Poznato je da glumica izuzetno vodi računa o ishrani i načinu života pa i ne čudi što je samo nekoliko dana po porođaju uspela da vrati kilažu koju je imala pre trudnoće.

Bravo, Nina! Ti si dokaz da se sve može, samo je potrebna čvrsta volja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti