Manikir Bogdane Ražnatović ne košta više od 500 dinara, mame će ga obožavati, a evo i zašto

Manikir Bogdane Ražnatović ne košta više od 500 dinara, mame će ga obožavati, a evo i zašto

Autor: | 12/09/2024

2

Manikir Bogdane Ražnatović povoljan i praktičan

Bogdana Ražnatović porodila se pre četiri meseca i na svet donela trećeg dečaka – Isaiju.

Instagram

 

Nakon obaveza oko bebe i dva već velika dečaka, Bogdana i njen suprug Veljko našli su predah u Sevilji, gde su otputovali u posetu Anastasiji Ražnatović i njenom suprugu Nemanji.

Pročitajte: Bogdana je samo dve godine starija, ima troje dece i u provod nosi isti stajling kao Anastasija, kojoj bolje stoji - FOTO

Veljko redovno objavljuje fotografije iz prelepog mesta, a gotovo da niko nije ostao ravnodušan na izgled Bogdane koja se tek nedavno porodila.

Kilažu je vrlo brzo povratila i svoju vitku liniju „upakovala” u letnje komade idealne za šetnju Španijom.

Osim izgleda, Bogdana nam je pokazala i koji manikir ovog leta kod nje igra glavnu ulogu.

S obzirom na to da je mama troje dece i da nema mnogo vremena za višečasnovni boravak u salonima za lepotu, Bogdana je odabrala najpraktičniji manikir koji ne izlazi iz mode, možemo reći decenijama.

Instagram

 

U pitanju je dobro poznati francuski manikir koji se savršeno uklopio uz njene obaveze, ali i male nokte koje ovih dana ima.

Francuski manikir u salonima ne košta više od 500 dinara, kao dodatak uz uslugu klasičnog manikira na vašim prirodnim noktima, a ako ste malo spretnije ruke, možete ga uraditi i kod kuće uz pomoć dva laka koja takođe neće koštati više od gorepomenute svote.

 

 

Komentari (2)

Loading
Lucija 11:25 14.09.2024
Odgovori

Izgleda super,žena tek rodila,,nije stvarno OK komentirati težinu.Baš mi se sviđa što nije poslije poroda odmah pokazivala svoje mršavo i istrenirano tijelo..Ako i kada joj to bude prioritet će smršaviti.Nema mi ništa gore ,kada žene,koje su tek rodile, manijakalno treniraju,gladuju, pokazuju i naslikavaju i u prvi plan stavljaju svoje tijelo.Dajte si žene vremena, uživajte u prvim mjesecima sa bebicom i porodicom.uz dojenje bebice će kile same nestati.Biti će vam jednog dana žao što niste taj neophodni kontakt i vezu bez stresa sa svojom bebom uspostavili i uživali u njoj.Bebe u prvoj godini života trebaju mame bez stresa,da se emocionalno stabilno razvijaju.

hellomagazin.rs Instagram/Veljko Ražnatović

Pročitajte još

Najnovije vesti